Invitatii de nunta ce promit o distractie pe masura

Sunt o multime de moduri diferite in care cuvintele pot scoate in evidenta un eveniment al nuntii, insa, urmarirea unui prototip traditional este de mult un out-date, iar, cei mai indrazneti miri, opteaza mereu pe varianta de a veni cu ceva nou si de a-i surprinde pe invitati prin limbajul cuvintelor si al culorilor de pe invitatiile de nunta.

Distreaza-te, construindu-ti propriile invitatii de nunta!

Unii oameni iubesc sa uimeasca cu ceva lumea, iar un moment din cele mai intense este si cel al vizualizarii invitatiei de nunta, al textului, dar si al modelului unic pe care cele mai multe ivnitatii de nunta le prezinta. De cele mai multe ori, rabdarea este cea care ii conduce pe miri spre realizarea celor mai diverse modele de invitatii de nunta, fiind considerata si arma cea mai puternica in astfel de situatii.

Desigur, pe de alta parte, este extrem de stresant sa stai jos si sa iti alegi un model de invitatie de nunta din cele deja existente. Dar, ce te opreste sa iti construiesti propriul model de invitatie de nunta? Ia aminte din cele ce urmeaza:

  • ordinea cuvintelor intr-o invitatie de nunta conteaza cel mai mult -descopera acele detalii evidente care trebuie sa fie incluse, localul, ora, data, numele mirilor, ale nasilor si parintilor. Fii sigur ca nu gresesti numele, insa alege si fondul care fac vizibile toate aceste lucruri. Poti sa alegi ceva clasic, cu o tenta de indrazneala. Fondurile amuzante sunt cele care induc la o atmosfera de petrecere vesela, intinerita si atrag privirile tuturor.
  • un citat, o scurta poezie sau un sfat de viata/ mesaj personal indeamna la participarea invitatilor la eveniment.
  • sectiuni diferite in editarea invitatiei de nunta: Opteaza pentru acele modele de invitatii de nunta care reflecta paragrafele dorite, elementele cheie, precum si tot ceea ce pare unic si inedit.
  • culori, imagini, design artistic unicat. Poti miza pe invitatii de nunta 3D, cu imagini pictate, desenate cu propria mana sau orice alte elemente cu tenta personala. Sigur atrag nu doar invitatii, ci si tot arsenalul care va participa la eveniment.

Aleg pentru clientii mei Card Distribution

Cu peste 10 ani de experienta in domeniul invitatiilor de nunta, Card Distribution este alegerea multor clienti, dar si prestatori de servicii. De exemplu, Erica, wedding planner a mentionat de curand pe un blog ca „apelez cu multa incredere la cele mai variate invitatii de nunta, pe care le pot rasfoi in timp real in catalogul de invitatii de nunta, pentru a opta si a decide impreuna cu clientii mei ceea ce se potriveste mai bine temei nuntii”.

Personalizarea continua a invitatiilor de nunta, ideile reale, spiritul pragmatist, dar si funizarea de sfaturi in alegerea acelor invitatii de nunta wow au facut ca funizorul din Cluj Card Distribution sa fie in voga an de an, sa isi prezinte increderea catre miile de clienti fericiti si sa se mentina pe piata ca o sursa ideala pentru fiecare nunta. Si anul acesta, Card Distribution ofera un catalog unic de invitatii de nunta, accesorii pentru nunta, plicuri de bani, texte unice pentru invitatii de nunta, dar si o multime de accesorii ce vor sta marturie evenimentului mult asteptat.

 

Blogger: AnKe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *