Joburi moderne

joburi moderne
joburi moderne
joburi moderne

Unul dintre cele mai provocatoare si la moda joburi din ziua de azi este acela de dezvoltator de aplicatii, al carui mod de lucru este in cea mai mare parte SF pentru multi dintre noi. Exista peste un milion de aplicatii disponibile  de la Apple si de la Google Play pentru Android. Toate aceste aplicatii au fost create doar in ultimii 7 ani.

Este chiar un adevarat tsunami de aplicatii profitabile de mobil si a devenit un adevarat succes la nivel mondial. Programatorii care  se pot descurca cu acest gen de coduri sunt de obicei deschisi in a-si dezvalui salariile si nu exista nici pe departe suficienti astfel de dezvoltatori disponibili pentru a face fata cerintei tot mai arzatoare a publicului pentru aplicatiile de pe telefoanele inteligente.

Cine curata acele mari ecrane de la IMAX? Tine minte, acele ecrane uriase sunt  la cate 8 etaje inaltime si poate lua chiar pana la 7 ore pentru a se curata asa cum trebuie. Este nevoie de un expert  care trebuie sa-si demonstreze  aptitudinile profesionale pentru asigurarea acestor obiecte enorme si foarte scumpe ca sa fie tratate cu grija si ca treaba sa fie facuta la perfectie. Un foarte lung stalp cu o fibra fina atasata este folosit pentru a sterge ecranele in toate felurile: orizontal sau vertical. Fara solutii pentru geamuri.

Un anumit numar de companii aeriene au decis sa preia controlul bebelusilor si copiilor care plang si tipa la bord si sa ajute parintii distrasi de copiii lor-ca sa nu mai mentionam si pasagerii care isi pun mainile in cap de fiecare data in timpul zborurilor cu copii la bord.

Acest lucru este pus la dispozitia pasagerilor prin punerea la dispozitia famiilor cu copiii a unor bone de bord. Parintii angajeaza bonele pentru a-si amuza copiii si pentru a avea grija de acestia, mentinandu-i calmi si acordandu-le cea mai mare atentie de care au nevoie pentru a ramane relaxati si fericiti in timpul zborurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *