Lenjerii si rufarie pentru casa

lenjerii eco

Atunci cand esti in cautare de tesaturi si lenjerii pentru locuinta care sa fie mai ieftine si mai putin scumpe, poti intra pe diverse site-uri pentru a observa cam care sunt preturile si cat de mult se merita sa investesti destul de mult in ceva rufarie de calitate. Ideea este ca poti avea parte de aceste materiale dorite in cazul impodobirii casei tale mai ales daca vei astepta ceva timp pana cand vor exista oferte speciale, preturi mai mici si promotii la tot felul de lenjerii si panzeturi pentru locuinta.

Un material sintetic din microfibre poate avea foarte multe dintre avantajele si proprietatile materialelor veritabile din care sunt fabricate lenjeriile si alte tesaturi de calitate. Oricum, acestea vor fi mult mai ieftine si de obicei si mai usor de curatat decat lenjeriile fabricate din materiale mai scumpe. Aceeasi idee se aplica si la celelalte tipuri de lenjerii – daca iei in considerare  materialele alternative, ai putea chiar face mari economii la tipuri de tesaturi ca prosoapele, asternuturi, lenjerii si perdele.

Daca vrei sa cumperi lenjerii eco ce sunt fabricate din resurse durabile si regenerabile la preturi convenabile, exista cateva alegeri bune pe care le poti face. Poti cumpara prosoape de baie si lenjerii fabricate din fibre de bambus si din bumbac organic. Ambele materiale sunt niste alegeri minunate pentru lenjerii si tesaturi eco friendly pentru casa ta. O comparatie intre aceste doua tipuri de tesaturi de la cativa retaileri online ne arata ca bumbacul organic este cu mult mai putin scump decat fibra de bambus. Poti gasi prosoape din bumbac organic pe:

  • Sears
  • Allergy Superstore
  • Enviro Products World

Lucruri si tesaturi din fibre de bambud poti descoperi in cadrul magazinelor acestor retaileri online:

  • Vintage Tub and Bath
  • Earth Tech Products Inc.

Secretul pentru descoperirea lenjeriilor ieftine si de calitate este de a petrece mai mult timp comparand preturi si vazand oferte bune si petrecand mai mult timp cumparand si fiind precaut cand vine vorba despre materialele de fabricatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *