Lucruri de facut in Kiev

Kiev

Inca din anul 2005, Ucraina a trecut printr-o crestere pregnanta a numarului de turisti straini care au vizitat tara. In ziua de azi, peste 1,6 milioane de turisti viziteaza Ucraina in mod anual. Daca planuiesti o vizita de afaceri in Kiev sau daca vrei sa iti petreci vacanta in acest oras minunat, descopera acele atractii turistice care se merita a fi vizitate.

Strada Khreshchatyk

Una dintre principalelele strazi ale Kiev, Khreshchatyk se extinde din European Square pana la Bessarabska Square, care este casa Pietei  Besarabsky. In plus fata de faptul ca este evidentiata de Administratia de Cladiri a orasului Kiev, strada este de asemenea o destinatie populara de shopping. Contine multe magazine, cafenele, restaurante si a fost denumita una dintre cele mai scumpe strazi de cumparaturi din intreaga Europa.

Andriyivski Uzviz

O alta destinatie populara de shopping, aceasta strada pietruita  ofera o vareitate de cadouri unice si de suveniruri. Vizitatorii sunt capabili sa gaseasca o varietate de bunuri uicrainiene aici, inclusiv  imbracaminte, ceramica si produse de lemn. Multi artisti sunt de-a lungul strazii si poti vizita de asemenea si Biserica St. Andrei sau Casa lui Bulgakov in plimbarile tale pe aici.

Muzeul Marelui Razboi Patriotic

Acest muzeu este localizata in cadrul regiunii Pechersk a Kiev si comemoreaza Razboiul German-Sovietic. Drept unul dintre cele mai mari muzee din tara, gazduieste mai mult de 300.000 de exponate si se centreaza in jurul a statuii faimoase Motherland. Chiar daca nu iti doresti sa vizitezi muzeul, poti face pur si simplu o plimbare pe langa acesta si tot vei fi ramane uimit de frumusetea sa.

Muzeul Pirogovo

Acest muzeu exterior de 370 de acri dispune de informatii  despre viata si arhitectura traditionala a Ucrainei. Contine mai mult de 300 de produse traditionale si culturale din toata tara. Vizitatorii se pot bucura de vizitarea Ucrainei istorice si de vederea lucrurilor din locuintele  traditionale, cum ar fi vechi covoare, textile, ceramica, produse din lemn, costume si alte altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.