Lucruri despre Joker

lucruri Joker

Cu o istorie aproape la fel de lunga ca si a inamicilor sai si cu o influenta culturala similara  ca si a Cruciatului in capa in sine, devine destul de ciudat faptul ca atat de putine lucruri sunt cunoscute despre personajul Joker din filmul Batman.

Acesta si-a facut aparitia pentru prima data  in seriile de reviste cu benzi desenate  in urma cu 70 ani si de atunci tot apare prin spectacolele cu Batman, in desene, carti, filme si jocuri video. Toata lumea stie cate ceva despre acest personaj-ca este un clovn psihotic si de relatia sa de dragoste/ura dintre el si Batman- dar cam atat.

Trecutul personajului Joker a fost tinut sub secret si vag cu un scop, cu diferite origini de povesti care ii ofera caracteristicile din filmul The Dark Knight in ceea ce priveste diferitele explicatii pentru nebunia sa si pentru infatisarea sa infricosatoare care a aparut in atat de multe carti de comedie neagra. Motivatiile sale sunt de asemenea foarte vagi, cu referinte ocazionale la credintele sale in haos si anarhie.

In acesti 70 de ani, totusi, o mutime de lucruri ciudate s-au intamplat acestui personaj. Doar ca nu am auzit noi foarte multe lucruri despre acestea. Personajul este amintit in memoria publicului  derpt personajul smintit interpretat de Heath Ledger, insa si pentru ca a fost de fapt un clovn, o victima a unei crime si un antagonist al Judecatorului Dredd.

Nu se stie, insa Joker a facut echipa cu Carnage (Masacru). Spider-Man/Batman este cel mai bun personaj pozitiv din filem si din benzile desenate si nici nu se deranjeaza sa mai explice cum cele doua universuri fictive s-au amestecat in cele din urma. S-a intamplat pur si simplu ca aceste doua personaje sa apara in aceeasi lume si atat Joker, cat si simbiotul psihotic Carnage sunt tot doi cobai ai aceluiasi experiment .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *