Luna martie pentru nativi

nativi martie

Oamenii nascuti in lumea martie se spune ca dispun de anumite trasaturi  aparte ce ii diferentiaza de restul lumii. Ca tot suntem in luna martie deocamdata, hai sa spunem cateva lucruri despre oamenii nascuti in aceasta luna frumoasa de primavara. Acesti nativi au talente unice si speciale, sunt niste parteneri foarte buni de viata si pot scoate ce este mai bun dintr-un om si dintr-o situatie.

Acestia tanjesc mereu dupa suces si nu sunt tematori in fata  provocarilor de zi cu zi si nici la rezolvarea acestora. Uite cateva calitati frumoase ale nativilor lunii martie. Si tu esti nascut in aceasta luna minunata?

  • Nativii lunii martie sunt foarte intuitivi si este practic imposibil sa ii faci sa se simta depresivi. Acestia simt orice miscare urata si rea pe care o vei incerca impotriva lor, asadar pot consta in niste dusmani foarte de temut. Daca si tu esti nascut in luna martie, ai grija de intuitia ta si folseste-o in fiecare zi pentru a vedea ce mare putere ai.
  • Acestia sunt generosi. Oamenii nascuti in aceasta luna sunt binecuvantati cu niste calitati grozave cum ar fi generozitatea si simpatia. Generozitatea lor ii ajuta sa fie admirati si iubiti de alti oameni din jur si asta ii incurajeaza sa continue cu aceste actiuni dezinteresate. Oamenii nascuti in luna martie se bucura de beneficiile voluntariatului; sunt mereu acolo daca ai nevoie de ei chiar si fara a le cere ajutorul.
  • Oamenii din martie sunt devotati. Acesti oameni ii vor insela si iivor face sa se simta rau pe oamenii din jur foarte rar. Acestia sunt niste parteneri foarte devotati  si stau alaturi de persoanele iubite si la bine si la rau. Acestia incearca sa evite persoanele  care cred ei ca sunt necredincioase si infidele. Sunt axati pe principiile lor de viata si aduc la cunostinta parenerilor acestora despre ceea ce isi doresc intr-o relatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *