Madonna a interpretat „Bitch I’m Madonna” la Jimmy Fallon

Madonna

Madonna a aparut zilele aceasta in cadrul emisiunii „The Tonight Show” prezentata de Jimmy Fallon, unde i-a fost luat un interviu, si-a facut debutul in stand-up si a interpretat doua cantece: hit-ul ei clasic din 1983, „Holiday”, fiind acompaniata de prezentatorul emisiunii si formatia The Roots, acestia acompaniind-o pe Madonna cu instrumente muzicale facute din obiecte pe care le poti gasi intr-o sala de clasa, dar si o piesa de pe noul ei album de studio, „Rebele Heart”, intitulata „Bitch, I’m Madonna”. Acesta este noul single al artistei, urmand sa filmeze un videoclip pentru el. Pe album, piesa apare in colaborare cu rapperita Nicki Minaj, insa aceasta nu a fost prezenta. In schimb, a fost prezent Diplo, coproducatorul piesei alaturi de Madonna. Acesta este cunoscut mai ales ca membru al formatiei de succes Major Lazer.

Interpretarea cantecului „Bitch, I’m Madonna” a inceput in culise, cantareata fiind surprinsa cand isi termina machiajul, apoi intra in camera lui Diplo, unde petrecerea deja incepuse, acesta fiind inconjurat de mai multe femei care danseaza. Madonna incepe apoi sa danseze pe holurile postului TV, apoi intra in multimea din public, unde e primita cu urale. Cand totul se termina, gazda Jimmy Fallon se intinde pe podea, purtand cu ele o copie a albumului „Rebel Heart” si cautand sa respire corect, aflandu-se sub cantareata.

Diplo a colaborat cu Madonna pentru cinci piese de pe albumul acesteia, inclusiv primul single al albumului, „Living for Love”, care a fost primit cu recenzii pozitive din partea criticilor si a fost un hit de top 40 in Finlanda, Germania, Israel, Japonia, Regatul Unit, Spania, Suedia si Ungaria. Celelalte cantece produse impreuna sunt: „Unapologetic Bitch”, „Holt Tight”, „Best Night” si „Veni Vidi Vici”, ultimele doua aflandu-se pe varianta extinsa a albumului.

In urma aparitiei in cadrul emisiunii, „Rebel Heart” a urcat pe locul 25 de pe 69 in iTunes, iar „Bitch, I’m Madonna” a urcat pe primul loc in clasamentul Billboard Trending 14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *