Madonna si Illuminati

madonna

Noua melodie a Madonnei intitulata Illuminati este o teorie a conspiratiei, sau cel putin asa sustin specialistii. Madonna face exact ceea ce mass- media a facut de ani de zile: denatureaza anumite fapte pentru ca apoi sa se amuze pe acest lucru. Pe scurt: dezinformare.

Madonna a lansat sase piese de pe noul sau album, pentru ca acestea au fost scapate in mediul online. Artista a precizat, intr-un interviu, ca aceasta este o ”forma de terorism”. Serios Madonna? O forma de terorism? Se poate vedea in mod clar ca artista este doar un pion in mass- media, care reuseste sa dilueze esenta cuvantului ”terorism”.

In fine, una din aceste melodii se numeste Illuminati si este, in mod evident inspirata din conspiratia celor de la Iluminati. Fiind o ”mare preoteasa” a industriei muzicale si un pion de elita, aceasta trebuie sa contribuie, intr-un anumit fel, la procesul de dezinformare a populatiei care este in desfasurare. Ea este figura perfecta pentru a rezolva anumite zvonuri, si spune lumii ceea ce acestia vor sa auda. De ce sa ne mai chinuim sa ne documentam si sa facem fel de fel de cercetari in acest domniu, cand Madonna poate canta despre acest adevar ciudat, care ofera anumite aspecte complexe, cum ar fi societatile secrete oculte?

In interpretarea Madonnnei se intalnesc nume mari ale industriei muzicale. Acestia nu sunt nimic altceva decat pioni si marionete folosite de elita mondiala pentru a impinge in agenda mesaje specifice. Madonna este una din acesti pioni. De altfel, nimeni nu crede ca Nicki Minaj si Lil Wayne stau asezati la masa si comploteaza un plan global.

Ca un adevart pion al acestui cult, Madonna aduce laude si celebrului ochi atotvazator. Aceasta asociaza Illuminati cu petreceri, deoarece tinerii iubesc distractiile. Madonna foloseste in acelasi vers ”Illuminati and party”. Acesta este un mod ridicol de a incerca sa manipuleze oamenii.

Acest articol este un pamflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.