Metode pentru a-ti infierbanta partenerul sau partenera

Mergi mai departe decat pozitia misionarului

Pentru o luna, cadeti de acord sa testati cel putin o pozitie noua in fiecare saptamana. Care-i treaba? Foloseste-ti imaginatia, nu internetul, pentru a descoperi noi metode de a-ti utiliza flexibilitatea. Creierul este un muschi mare; a-l stimula in mod regulat cu noi tehnici si metode il va mentine sanatos si puternic.

Descopera-i fanteziile sexuale

Impartiti o sticla din vinul favorit si incercati sa va priviti unul pe celalalt in ochi timp de ceva vreme. Prima persoana care va clipi sau va rade va trebui sa imparataseasca o fantezie erotica obraznica. Vinul va taia emotiile, insa natura jocului va face impartasirea de fantezii mai putin intimidanta.

Faceti ca acele fantezii sa se indeplineasca

Jocurile de rol pot ajuta ca partenerul/partenera sa se simta liber/a sub cearsafuri, pentru ca se poate transpune intr-o alta persoana cu o alta gandire. Daca sunteti la inceput, aranjati sa va intalniti la un bar imbracati altfel de cum va imbracati in mod obisnuit, si comportati-va ca doi straini sau necunoscuti ce tocmai s-au intalnit. Va fi excitant! Asta va aduce noutate si intriga relatiei voastre.

Sarutati-va mai des

Saruturile adanci, blande si pasionale sunt unele dintre primele lucruri care sunt abandonate de catre un cuplu, odata cu trecerea timpului, insa aceste saruturi sunt cele mai bune modalitati de a o/il face sa se simta fierbinte. Cuprinde-o de la spate si sarut-o cu foc in timp ce gateste, sau in momentul in care tocmai intra in casa de la munca. Probabil ca se va astepta la doar un sarut pe graba, insa va ramane surprinsa placut atunci cand nu o vei lasa sa se duca unde are treaba numai dupa ce o vei saruta apasat.

Bag-o sub dus

Avand pe cineva care sa te spele si sa se ingrijeasca de tine nu numai ca este erotic, dar iti mai creaza si senzatia ca acelui cineva ii pasa de tine mult. Sapuneste-o, spala-i parul, si plimba-ti mainile pe tot cuprinsul trupului ei. Pana vei apuca sa va clatiti de spuma, amandoi veti fi mai mult ca pregatiti sa mergeti in dormitor sau sa o faceti chiar acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *