Morti subite in cetatea filmului

morti subite

Ascensiunea starului Bob Crane a fost atat de brusca, pe cat a fost si decaderea acestuia. Crane a fost o personalitate faimoasa de radio timp de ani buni, insa a atins apogeul cu rolul Colonelului Robert E. Hogan in serialul de televiziune „Hogan Heroes”.

Show-ul a tinut din anul 1968 si pana in 1971 si a fost foarte popular la acea vreme. Dupa ce serialul si filmarile au fost anulate, a ajuns sa fie starul propriului  talk show de scurta durat, la fel ca si starul mai multor filme Disney de televiziune.

Viata sa personala a dus pana la urma la plecarea sa prematura din aceasta lume. Crane iubea fotografia iar4 prin prietenul sau  John Henry Carpenter a castigat acces la echipamente foto foarte rare si de calitatel. Crane, si cateodata Carpenter, foloseau echipamentul pentru a documenta anumite intalniri sexuale cu diverse femei.

Intr-o dimineata a anului 1978, Crane a fost gasit mort in apartamentul sau din Arizona in care a fost batut pana la moarte. Trecerea lui in nefiinta ramane inca un mister, cu toate ca unii cred ca prietenul sau Carpenter a fost responsabil pentru moartea lui Crane.

Moartea lui Sharon Tate este tragica din mai multe puncte de vedere. O celebritate minora pe drept, aceasta a fost mult mai faimoasa pentru ca a fost sotia producatorului Roman Polanski. Maniera mortii lui Tate este socanta si in mod indubitabil  i-a crescut popularitatea, dar post-mortem.

In timp ce Tate isi gazduia patru prieteni in cadrul casei ei din Los Angeles in seara datei de 8 august 1969, membrii gastii lui Charles Manson au intrat in locuinta si au ucis cu brutalitate pe toata lumea din acea locuinta, inclusiv pe Sharon Tate.

Persoanele ucise in acea seara au fost macelarite si/sau stranulate si injunghiate de mai multe ori. Tate avea doar 26 de ani  si mai era si insarcinata in 8 luni atunci cand a fost ucisa cu atata brutalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *