Motive pentru care si femeile inseala

motive femei ce inseala

Si femeile sunt la fel ca barbatii din punctul de vedere al relatiilor de dragoste, al aventurii si al fidelitatii. Nici nu se pune problema ca doar femeile sunt cele mai sensibile fiinte care privesc inselatul ca pe ceva grav, ci si barbatii fac la fel. Nu numai barbatii inseala, ci si femeile si poate chiar mai des, dar motivele pentru care o fac sunt cam aceleasi in ambele cazuri de fiecare data.

Se crede de ceva timp ca femeile inseala doar pentru faptul ca au fost inselate la randul lor si vor sa se razbune, insa motivele sunt variate si in acest caz si foarte multe. Nimanui nu-i place sa fie ignorat, sa nu i se acorde nici un fel de atentie, dar mai ales sa stea la distanta de partenerul de viata pentru foarte mult timp.

Multe femei isi pierd cumpatul si rabdarea, argumentand ca au nevoie in viata lor de cineva care sa le fie permanent sau in majoritatea timpului alaturi, cineva care sa se ingrijeasca de ele, sa le protejeze, asculte, rasfete si cineva care sa le daruiasca iubire neconditionata.

Hai sa vedem, oare de ce mai inseala femeile?

In cazul in care un barbat nu are simtul umorului, este prea sobru si serios de fiecare data sau poate mult prea matur pentru varsta lui, o femeie cauta exact opusul acestuia si cauta o stabilitate emotionala si sexuala alaturi de un barbat mult mai amuzant, mai sociabil, indraznet si spiritual.

Daca un barbat nu este prea bun la pat si nici nu stie cum sa faca sa isi satisfaca partenera de viata din punct de vedere sexual, atunci toata parerea de rau pentru el. Un motiv mai bun pentru care poate sa insele o femeie nu este decat un barbat rau la pat.

Bine, oricand exista alternativa unei despartiri, insa daca inseli si nu esti prinsa iar cel cu care ai inselat nu este mai presus de cel pe care il ai, te poti intoarce linistita la partenerul vechi. Deci, ceva de genul „Nu da vrabia din mana, pentru cioara de pe gard”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *