Necesare curateniei in locuinta

necesare curateniei

O matura este un produs de curatare care este foarte la indemana daca il ai prin preajma, mai ales cand vrei sa dai cu matura si nu ai altceva la indemana-un aspirator sau altceva. Cu ajutorul unei maturi bune poti curata praful casa, poti aduna tot praful, parul si gunoiul imediat si foarte simple, mai ales daca ai o matura cu bat care sa te ajute sa nu te mai apleci de fiecare data cand vrei sa ajungi la ceva anume de pe podea.

Multe gospodarii au de obicei mai multe maturi prin camera cu unelte de curatare, insa este buna si una singura la nevoie. Exista tipuri si tipuri de maturi, cu maner mai scurt, mai mici si mai inguste, sau cu bat mai lung si cu forma de perie, care te ajuta sa si scapi de par si scame in acelasi timp.

Maturile sunt foarte bune pentru adunarea cioburilor de sticla de atunci cand ai spart ceva, de adunat parful, produsele solide care au ajuns pe pardoseala, dar chiar si sclipiciul si alte produse uscate de pe suprafata goala sau de pe covoare. Produsele de curatare se claseaza de la produse cumparate din magazine speciale, cum ar fi solutia de spalat geamuri, sprayul antistatic pentru mobila din lemn si nalbitorul, sunt doar cateva dintre solutiile standard de curatare.

Iti doresti niste geamuri curate fara prea mult efort si dintr-o clipita. Solutiile de spalat geamuri contin de obicei o baza din amoniac care ajuta la curatarea mizeriei, a prafului si a uleiului care se acumuleaza pe sticla. Pentru ca sticla este transparenta si ne arata foarte bine fiecare punct, fiecare pata si picatura de ploaie, urme de degete si urme de labute care intra in contact cu suprafata sa, curatandu-le  doar cu apa nu este suficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.