Nu ai bani pentru un Origin Genesis ?

acer predator

Fie ca esti sau pasionat de lumea PC-urilor, si de jocurile video, tot iti doresti un PC care sa iti ofere o performanta ridicata la un pret redus. Daca esti un gamer, vei dori sa iti achizitionezi un PC capabil sa ruleze ultimile titluri in materie de jocuri PC pretentioase. Problema este ca, nu toti ne permitem sa achizitionam un sistem Origin Genesis, si oricat ai fi de pasionat, sa dai peste 8000 de dolari pentru un PC, este exagerat.

Daca totusi iti doresti sa achizitionezi un gaming PC, dar nu ai banii necesari pentru un sistem Origin, cei de la Acer iti propun o alternativa destul de tentanta. Acer nu are o reputatie tocmai buna la noi in tara, dar daca ar fi sa fim realisti, componentele PC-ului nu sunt realizate de Acer, ele sunt doar asamblate de producator.

Sistemul dispune de un procesor Intel Core i7 4770, 8 GB de memorie RAM DDR3, si o placa video Nvidia GeForce GTX 770. Acestea fiind cele mai importante componente care contribuie la performanta PC-ului. PC-ul este capabil sa ruleze Battlefied 4 la o rezolutie full HD cu detalii setate la „ultra”, reusind sa scoata un numar de 31 de frame-uri pe secunda.

PC-ul ofera performante decente, pentru un pret de doar 1300 de dolari, un adevarat chilipir in comparatie cu un PC Origin Genesis. Cu toate acestea sistemul lasa de dorit in privinta unor componente. Alegerea Acer fiind una mai putin inspirata in domeniul stocarii, acestia au ales un HDD de 1TB. Am fi preferat un SSD in combinatie cu un hard de 1TB.

Un alt domeniu in care sistemul ar fi putut beneficia de mai multa putere, ar fi in privinta sursei de alimentare aceasta fiind una de doar 500W. Avand in vedere puterea sistemului, o sursa de 500W ar fi minimul necesar, asadar un eventual upgrade mai serios, ar necesita si o schimbare de sursa, nu tocmai placut.

Per total Acer ofera o alternativa buna pentru un sistem gaming cu Predator G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.