Nucile ar putea sa iti salveze viata

nuci

Un nou studiu ne demonstreaza faptul ca nucile ca gustare sunt un aliment super plin de beneficii si ne ofera o energie si o forta iesite din comun. A venit timpul sa mancam mai multe alune si nuci de acum incolo, si nu doar pentru ca v-am zis eu ca ar fi sanatoase, si pentru ca sunt foarte bune si merita a se afla pe lista super alimentelor pentru un regim alimentar numai bun.

Se pare ca nucile si alunele au devenit un must, noul negru cum s-ar spune. Imprastiate in cerealele pentru micul dejun sau introduse pe post de pudra in laptele de la amiaza, aceste nuci ofera o gustare minunata si un desert superb pentru cei care isi doresc sa tina o dieta bazata pe cele mai sanatoase alimente din lume. Este important insa de stiut dinainte daca esti sau nu alergic la acest tip de produse ale naturii.

Un studiu a demonstrat faptul ca o mana de nuci pe zi ne poate ajuta sa prevenim riscul de aparitie a unor afectiuni respiratorii, a afectiunilor cardiovasculare sau a tipurilor de cancer si a diabetului. Acest studiu a demonstrat de asemenea si faptul ca proprietatile protectoare ale alunelor nu se pot transmite si din partea untului de arahide atat de apreciat si consumat de americani, cel putin.

Probabil ca sarea si uleiurile adaugate de cele mai multe branduri de pe piata care comercializeaza unt de arahide sunt nocive pentru organism alaturi de alunele pisate, dar atat de gustoase. Uite cum ai putea sa incorporezi aceste minunate roade ale naturii in dieta ta de zi cu zi.

Laptele de migdale poate sa fie o alternativa foarte buna de a consuma migdale sau nuci in forma lichida, pentru ca iti ofera pe langa beneficiile de sanatate ale nucilor, si calciu sau magneziu din laptele in sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *