O schimbare de look este ca un boost de energie. Te ajută Stailer în acest sens

schimbare de look cu stailer

Poate uneori te simți lipsit de vlagă și nu mai ai dorința de a face nimic. Este firesc ca în viață să existe momente de epuizare, în special atunci când muncești non stop și nu iei nici o pauză. Poate nu ai oricând timp și resurse pentru un concediu când se întâmplă asta, dar cu siguranță ai timp câteva ore pentru un boost de energie. Acesta îl poți avea cu ajutorul unei vizite la salon și cu asta te ajută Stailer.

Această platformă care permite programarea la salon exact atunci când îți dorești, unde îți dorești. Poți face și tu parte din această comunitate și poți gestiona programările așa cum vrei, pentru că ai mereu acces la informații, indiferent dacă îți creezi sau nu cont. Cu privire la acest aspect poti vedea aici un alt articol unde afli mai multe informații.

Beneficiezi de orice serviciu din această sferă – beauty

Atât bărbații, cât și femeile se pot programa cu Stailer, la orice serviciu din sfera hair and beauty ce poate fi întâlnit la saloanele de profil. Vezi astfel chiar de pe prima pagină toate criteriile de selecție unde completezi câmpurile cu informațiile necesare și mai apoi apare lista cu saloanele sau stiliștii care te pot primi atunci când poți merge.

Poți selecta în funcție de aspecte precum prețuri, timp de lucru, salon, poze și alte detalii de acest gen care te interesează. Mergi la salon când îți dorești și beneficiezi de servicii de manichiură/ pedichiură, cosmetică, coafor și altele atunci când ai nevoie. Stailer a apărut pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te aduce mai aproape de stiliștii din orașul tău de care nici măcar nu știai, dar care poate sunt cei potriviți pentru tine.

Ajungi direct acolo unde trebuie

Acum nu trebuie nici să mai stai minute în șir pentru a găsi salonul conform indicațiilor date de stilist. Stailer are și o hartă inclusă care te ghidează exact la locul potrivit, la locația salonului. O accesezi foarte ușor din platformă și conform Google Maps ajungi unde trebuie.

Nu ai nevoie de cont

Pe lângă faptul că Stailer este complet gratuit de utilizat, nu trebuie nici să creezi un cont. Este strict alegerea ta dacă vrei să beneficiezi de unul sau nu. Acesta îți simplifică și mai mult viața pentru că toate informațiile rămân stocate și astfel economisești timp de fiecare dată când accesezi platforma. Cu ajutorul contului setezi chiar și un reminder astfel încât să nu uiți de programare.

Poți vedea și locurile în care ai fost, stiliștii și data la care ai beneficiat de un anumit serviciu, deci poți reveni oricând la aceștia dacă ai fost mulțumit. Stailer este o platformă transparentă unde toate informațiile sunt la vedere și depinde strict de tine ce îți dorești, unde vrei să mergi și când. Este platforma perfectă care te scapă de probleme atunci când ai o urgență în materie de păr, manichiură sau cosmetică.

Accesează și tu platforma sau instalează aplicația și descoperă bucuriile ce vin la pachet odată cu apariția Stailer în viața ta.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *