Pata de culoare pentru casa ta

In cazul in care esti axat pe ideea de simplitate si de rafinament in casa ta si nu mai vrei ca altceva sa ii strice infatisarea si confortabilitatea, atunci nu este tocmai bine. Este ok ca vrei sa pastrezi o nota de eleganta sau de nu prea incarcat in locuinta, insa acest lucru poate deveni plictisitor la un moment dat si chiar tu vei fi cel care va observa ca ceva nu mai merge.

In privinta asta nu trebuie sa-ti faci griji. Avem solutii care mai de care mai practice si care nu necesita o schimbare majora a interiorului casei tale. Doar un strop de culoare ici colo o va transfoma intr-un spatiu intim si vesel de locuit, care iti va da pana si tie si starii tale de spirit un imbold in momentele mai putin frumoase.

Asa cum spuneam, nu trebuie sa schimbi nimic major in casa, in camerele locuintei tale, cum ar fi sa vopsesti peretii sau sa iti pui un tapet mai colorat pe acestia, ci doar sa adaugi niste elemente mai colorate sau mai vesele camerelor.

Niste pernute cu modele colorate sau cu floricele vor da pata de culoare de care au nevoie canapelele si coltarele tale preferate, carora totusi le prinde bine o revigorare coloristica.

Niste covorase dragute si nu foarte mari, dar imprimate in diferite culori si modele vor face acelasi lucru si pentru podelele tale care ti se pareau prea anoste. Sau daca deja ai covoare ori mochete pe jos de o culoare mai neutra, atunci indeparteaza-le si opteaza pentru nuante mai tari.

Si baia poate fi transformata putin, daca iti doresti si daca este nevoie. Daca pana acum nu ai avut cortina la dus sau daca cea veche este cam decolorata si te-ai plictisit de ea, atunci ideea unei noi cortine pentru dus care sa dea o atmosfera mai vibranta in camera de baie va constitui alegerea ideala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *