Pentru mentinerea unei casatorii fericite

mentinere casatorii reusite

Pentru a-ti pastra o relatie de dragoste cat mai buna in cuplu, mai ales daca esti casatorit deja de ceva timp cu o persoana si inca vrei sa mai dureze foarte mult aceasta legatura dintre voi, dar si pasiunea, iubirea si increderea, trebuie sa respecti o serie de lucruri foarte importnate pentru o casnicie durabila si pentru ca amandoi partenerii sa se iubeasca si sa se respecte la fel in continuare.

Spuneti-va complimente. Toate aceste complimente creaza o atmosfera pozitiva in relatia viastra si promoveaza felul in acre ne simtim apreciati si iubiti de catre partener. Ca rezultat al acestii lucru, mariajul nostru este plin de noi sentimente, emotii pe care le traim in fiecare zi a casatoriei noastre. Tine minte ca aceste complimente spuse in mod zilnic sunt o parte indispensabila a vietii noastre si foarte necesare pentru o relatie de lunga durata.

Exprimati-va dragostea in moduri diferite. Prin exprimarea dragostei in diferite feluri, ne putem energiza si revigora legatura de dragoste dintre noi, ca soti. Iti amintesti cat de des va spuneati vorbe de iubire inainte de ava casatori? Cu siguranta, ati facut asta de foarte multe ori. Cred ca acum, de cativa ani de cand ai trait deja cu sotul sau cu sotia impreuna, nimic nu te mai poate impiedica de a mai spune acele cuvinte magice cu fiecare oportunitate aparuta.

Poate ca cineva poate gasi acest lucru ridicol, insa nici nu mai tin socoteala la numarul de ” te iubesc” pe care ni-l spunem unul altuia in fiecare zi. Binenteles, a-i spune sotului tau ca il iubesti si ca il adori in fiecare zi, nu poti decat sa-i demonstrezi cat de atasata esti de el si cat de bine te simti alaturi de el.

Atunci cans sotul ma saruta, ma imbratiseaza si face ceva special pentru mine, nici nu mai este nevoie sa imi spuna alte lucruri pentru ca din faptele lui si din cuvintele lui pline de inteles imi dau seama ca ma iubeste foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *