Portal si Half-Life 2 disponibile pe Nvidia Shield

crowbar-android-police

Daca esti un gamer adevarat, cu siguranta ai auzit de Portal si de Half-Life, si probabil ti-ai petrecut multe ore in fata PC-ului in incercarea de a duce la sfarsit jocurile. Daca esti fan Valve, vei fi destul de incantat de faptul ca Nvidia a decis sa lanseze cele doua jocuri si pe Android, insa, inainte de a te lasat dus de val si sa intri pe Play Store sa-l downloadezi, ar trebui sa dispui de o consola Nvidia Shield, raspunsul celor de la Nvidia cu privire la PlayStation Vita si Nintendo 3DS.

Jocurile sunt dispobile pe Google Play Store la pretul de 9.99 dolari, si este compatibil doar cu Nvidia Shield, cat despre o eventuala portare pe restul dispozitivelor de ruleaza sistemul de operare Android, cel mai probabil nu vom avea parte de el. Insa cu siguranta ca vor fi fani inraiti ai jocurilor care vor incerca sa le faca disponibile macar pe o parte din smarphone-urile si tabletele mai performante. Daca vor resusi totusi sa implementeze o varianta stabila pentru Portal si Half-Life capabile sa ruleze pe Android, tu ca jucator vei avea ceva dureri de cap in controlarea subiectului tau, intrucat jocurile sunt FPS si fara un controler sau un mouse si o tastatura, e destul de greu, insa nu imposibil.

Atat Portal lansat in 2007 cat si Half Life 2 lansat in 2003 par a rula foarte bine pe consola Shield, avand aceeasi grafica precum jocurile in varianta PC, insa daca e sa fim realisti, jocurile nu avea o grafica deosebit de solicitanta, nici macar pentru vremea lor.

Daca acesta va fi sau nu un succes pentru Nvidia, ramane de vazut, insa daca acestia doresc ca Shield sa devina un competitor serios care sa se lupte de la egal la egal cu Playstation si Nintendo, ar face bine sa aduca jocuri noi, si nu sa lanseze jocuri pe care majoritatea dintre noi au avut placerea de a le incerca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *