Povete de viata de la animale

In aceasta viata scurta dar frumoasa avem si vom avea de invatat multe, insa lucrul de care ar trebui sa tinem cont cu adevarat se refera la unele povete pe care le putem lua de la animalele ce ne inconjoara, animalele noastre de companie care ne asigura doza zilnica de energie, iubire si prietenie.

Printre aceste povete de viata de la animale se numara si faptul ca ar trebui sa consumam mai multa apa in fiecare zi. Pentru a ne mentine hidratati, atat fizic cat si psihic, ar trebui sa bem cat mai multa apa, asa cum ni se spune si la televizor zi cu zi in pauzele publicitare.

Animalele stiu in mod instinctiv cand au nevoie de apa si atunci cer sau isi iau singuri, depinde de fiecare caz. Acestea beau de obicei atat de multa apa pana cand se simt pline si nu vor mai avea nevoie de asa ceva pentru ceva timp, odata ce si-au aprovizionat organismul cu o cantitate suficienta de apa.

Faptul ca animalele fac acest lucru si provedeaza intr-un asemenea fel ar trebui sa ne stea drept invatatura si noua pentru a face asemenea lor. Ba chiar mai mult, a bea apa atunci cand ai senzatia de foame se zice ca ar stinge pofta de mancare, dar mai ales ai sterge acea senzatie de foame datorata mai mult din cauza faptului ca nevoia cea mai mare a organismului tau era de apa.

Majoritatea animalelor sunt adaptate la viata de grup, si rareori mai gasesti si animale solitare pe aceasta planeta. Nu spun ca nu ar fi, insa cel mai indicat este sa iti pastrezi si tu un grup de oameni apropiati pe care sa poti depinde si care sa poata depinde de tine. Asta este cel mai important aspect legat de viata unui om, compania celorlalti.

Daca vom avea pe cineva langa noi care sa ne sprijine, sa ne asculte, sa ne ajute la nevoie si sa ne mai si sfatuiasca din cand in cand, este cel mai bun lucru pe care il putem face si cel mai benefic lucru posibil in aceasta viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *