Prietenii iti sunt cu adevarat prieteni?

prieteni

Prietenii adevarati isi sustin vorbele cu fapte. De fiecare data. Dragostea este la fel de mult un sentiment cum este si o actiune, si atunci cand prietenii se iubesc unul pe celalalt, acestia actioneaza pentru a le fi bine amandurora. Acestia urmeaza ceea ce spun orbeste si isi demonstreaza ca sunt chiar niste prieteni cu adevarat. Nu spun niciodata un lucru si fac altceva.

Prietenii adevarati isi vor face mereu timp si pentru tine, chiar daca sunt super aglomerati. Cunosc eu pe cineva si cred ca fiecare dintre noi cunoastem persoane care ar trebui sa ne fie prietene, dar care din cauza lucrului sau a vietii de familie, nu ne mai cauta si nici nu se mai intereseaza de ceea ce facem. La fel si nou ni se intampla sa uitam pur si simplu sau sa nu mai dorim sa mentinem contactul cu oamenii care nu ne plac atat de mult sau care nu prezinta interes pentru noi pur si simplu.

Si totusi, asta inseamna ceva. Un prieten este acel om care isi gaseste timp chiar si pentru tine, sa-ti dea un telefon, sa iti dea un mesaj, sa te caute pe chat si asa mai departe. Chiar si atunci cand timpurile devin foarte stresante si aglomerate, acesti oameni isi vor face timp din vietile lor ocupate si vor petrece cu tine momente placute. Nu exista lucru ca un prieten adevarat sa iti spuna ca nu te-a mai cautat deoarece a fost foarte ocupat. Daca stam si ne gandim asa bine, atunci ne vom da seama ca nicinu prea suntem si nici nu prea avem prieteni reali si sinceri.

Prietenii adevarati te lasa sa fii tu insuti. In preajma acestora nu trebuie sa te prefaci si nici sa arati altfel de cum ai fi de fapt. Prietenii tai reali nu te vor judeca dupa cum arati si nici dupa cum te comporti, pentru ca te plac exact in naturaletea ta si iti dau voie sa fii tu cu adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *