Recuzita pentru sedinta foto de maternitate

sedinta foto maternitate

Exista cateva tipuri de  recuzita pentru fotografia de maternitate pe care le poate folosi cineva ca sa evidentieze viitoarea mama si cadrul in care este aceasta fotografiata, dar si care pot ajuta la oferirea de mai multa atractivitate unei poze. Elementele de recuzita  includ atribute fizice care pot fi adaugate in poze pentru a le oferi acestora un inteles aparte.

Uite un simplu truc pe care ar trebui sa ti-l amintesti mereu la orice sedinta foto. Mentine elementele de recuzita la un nivel minim si nu aglomera prea tare locatia de fotografiere cu elemente si obiecte de care nu este nevoie si care nu au nici un inteles pentru sedinta foto de maternitate. Fotografiile ar trebui sa aiba ca subiect burtica viitoarei mamici si  sarcina in general. si nu recuzit care adauga un plus de interes fotografiei in cauza. Asadar, alege-ti o tema si vezi cum poti sa o suprinzi in toata sedinta foto. Uite cateva idei foarte bune din care iti poti alege inspiratia pentru shootingul foto.

  • Un pat simplu acoperit cu asternuturi de satin poate fi ideal pentru un shooting foto de maternitate, dar de asemenea un cearsaf fin din satin poate sta si ca fundal pentru poze. Acum totul va fi mai simplist si mai curat, fara incarcaturi sau alte elemente ciudate.
  • Flori care sa acopere intreg corpul mamicii, dar care sa lase la vedere burtica de gravida, pot arata foarte bine intr-o sedinta foto de maternitate. Grozav si romantic! Un anumit numar de flori va fi perfect pentru aceasta sedinta foto, insa trandafirii rosii sau gerberele ofera o senzatie si o stare aparte care nu poate fi comparata cu nimic altceva.
  • O fotografie simpla cu niste papucei de bebelus pe burtica poate inseamna foarte mult si poate fi extraordinar pentru sedinta foto, reliefand exact ceea ce trebuie, faptul ca femeia in cauza este o viitoare mamica. Binenteles ca acesi papucei sau botosei trebuie sa fie in concordanta cu sexul bebelusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *