Sarbatori de iarna in Paris

sarbatori iarna Paris

Stiu cum este in Paris de Craciun pentru ca am mers acolo anul trecut si am stat o saptamana. Credeti-ma, nimic nu se compara cu sentimentul frumos pe care ti-l ofera petrecerea sarbatorilor de iarna intr-o alta tara straina, insa mai ales intr-un oras supranumit cu motiv „Orasul Luminilor”. Trebuie sa experimntezi neaparat tot ceea ce iti ofera de vazut Parisul.

Plimbarile lungi pe Champs-Élysées, unde te poti bucura de privelistea minunata pe care ti-o ofera stralucirea luminitilor si decoratiunilor de Craciun, magazinele frumos decorate si pline de produse incanttoare care sunt insasi principala atractie in capitala Frantei, magazinele si tarabele cu bunatati si articole de tip suveniruri, cu toatele te incanta atunci cand te vei decide sa faci o plimbare lunga pe marele bulevard renumit in intreaga lume dintr-un capat in altul, dinspre Marea Roata pariziana unde te poti da contra unei sume infime si de unde poti vedea atat de bine spectaculoasa priveliste a intregului oras si pana la Arcul de Triumf, la care poti ajunge printr-un pasaj subteran si pe care il poti vizita.

Nu trebuie sa ratezi nici parcul de distractii Disneyland, fie ca esti cu copii, cu sotul, iubitul sau prietenii, dar nici patinoarele imense care se extind in toate partile Parisului sau caruselurile in care te poti da gratis fie ca esti copil sau adult, ori de cate ori iti doresti.

Pe marele bulevard”Campiile Elizee”, poti da de asemenea si de spectacole diverse, de pantonima, de mimi si acrobati, de scene biblice si cu nasterea Fiului Sfant, alaturi de Familia Sfanta. De asemenea, te poti poza cu decoratiunile si globurile supradimensionate amenajate special de Craciun, dar si cu Mos Craciunii care sunt a tot pasul.

Poti alege sa vizitezi Turnul Eiffel pe timp de iarna pentru ca se merita. Chiar daca iti va fi mai frig odata ce vei ajunge sus, la inaltime, se merita privelistea si banii dati pe bilet. De asemenea, nu uita sa cumperi suveniruri atat pentru tine, cat si pentru cei dragi de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *