Servicii de spalatorie auto la tine acasa

spalatorie

Stiu ca suna ciudat, insa serviciile spalatoriilor auto pot fi regasite si acasa le tine in mare masura, tu fiind principalul om de serviciu iar masina de care trebuie sa te ocupi fiind masina ta personala. Trebuie sa ai la dispozitie doar cateva lucruri si produse pentru ca sa faci luna interiorul si exteriorul autovehiculului tau. Nu trebuie sa faci decat sa apelezi la un magazin universal sau la un hypermarket de unde poti achizitiona cam ce iti trebuie pentru curatarea interiorului si exteriorului autovehiculului tau.

Incepe cu rotile atunci cand te apuci de curatat masina pe dinafara, pentru ca acele zone sunt cele mai murdare si acolo mizeria se aduna cel mai repede. Nu uita mai apoi de jante. Poate fi destul de dificil sa inlaturi murdaria  si praful care se acumuleaza pe roti, insa acest pas iti va face mai usoara imbunatatirea aspectului masinii tale.

Foloseste mai apoi un lac pentru finisarea aspectului masinii tale dupa ce ai curatat-o si spalat-o asa cum trebuie. Asa ceva poti cumpara din cadrul magazinelor auto de peste tot. Este ideal pentru eliminarea impuritatilor care raman pe suprafata masinii dupa ce ai spalat-o si curatat-o. Aceste lacuri pot ajuta la minimizarea zgarieturilor, poluarii industriale si la eliminarea oricaror imperfectiuni. Urmeaza aceste sfaturi si mai ales instructiunile de pe eticehta lacului auto.

Usuca-ti masina imediat. Dupa ce ai terminat de spalat exteriorul masinii tale, asigura-te ca vei usca totul pentru a evita aparitia petelor albicioase de apa care pot ramane pe caroserie. Foloseste o carpa moale sau o bucata de piele si incepe de sus si termina in josul caroseriei masinii. Foloseste ceara de uz casnic. Atunci cand iti vei cerui masina, alege un produs proiectat pentru uzul casnic. Unele tipuri de ceara auto profesionala necesita unelte speciale de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *