Siguranta pentru copii in camera de hotel

prosoapehoteluri.ro

Ca si parinte preocupat si  ingrijorat mereu de soarta copiilor tai, nu te vei putea bucura niciodata cand vei fi in vacanta decat daca iti vei sti copiii in siguranta in camera de hotel, mai ales daca sunt pana in varsta de 7 ani. Vacantele si concediile trebuie sa fie niste perioade amuzante din timpul anului care sa ajute familia sa se lege mai mult si sa impartaseasca momente placute pentru a-si crea amintiri de durata.

Oricum, trebuie luate masuri pentru mentinerea sigurantei copiilor mici, in special a bebelusilor sau a copiilor de pana in 3-4 ani care se pot rani singuri incercand sa se catere pe mobila sau sa investigheze de unii singuri mediul in care se afla. Una dintre preocuparile principale  ca parinte este de a-i tine pe cei mici departe de intrerupatoarele electrice si crearea unei case departe de casa pentru ca un copil sa se afle in cea mai mare siguranta si pentru a se evita tot felul de situatii neplacute si accidente.

Asigurarea protectiei copilului in camera de hotel

De indata ce vei intra in camera de hotel alaturi de familia ta, fa o mica evaluare a obiectelor ce se afla prin acea incapere. Cere proprietarilor sau administratiei hotelului sa indeparteze obiectele fragile si de decor din camera sau amplasarea acestora in locuri inalte in care sa nu ajunga cei mici.

Una dintre cele mai bune modalitati de a indeparta obiectele asemenea din vizorul copiilor este de a te pune in genunchi si a vedea din perspectiva celor mici exact care sunt obiectele la care ar putea atenta si apoi a le indeparta din calea lor.

Cel mai bun pas de efectuat de catre parintii cu copii care au ajuns in camera de hotel, este de a bloca ferestrele si usile care dau catre terase si balcoane. Cel mai bine insa, este de a cere din prima o camera de hotel care nu dispune de asa ceva. De asemenea, cea mai buna modalitate de a evita ca cei mici sa se catere pe mobila si mai apoi sa cada si sa se raneasca este de a amplasa pe jos langa acele piese de mobilier niste prosoape de la baie sau din dulapurile in care acestea sunt amplasate pentru folosire.

Cele mai bune prosoape pentru camerele de hotel pot fi regasite pe site-ul prosoapehoteluri.ro, asta ca un reminder pentru administratorii si proprietarii de hoteluri din toata tara. De asemenea, obiectele de mobilier care sunt ascutite si care pot fi alunecoase, ar trebui acoperite cu paturi sau prosoape pufoase de hotel, ori mai bine ar putea fi indepartate cu totul din camera de hotel in care te-ai cazat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.