Simon Cowell vrea sa isi cloneze cainii

Simon Cowell

Din dorinta de a se afirma si ca lumea sa nu ii uite, multe celebritati vin cu idei inedite, care reusesc sa uimeasca lumea actuala: de la criogenare pana la achizitii din cele mai extravagante, vedetele au tot felul de idei iesite de comun.

Insa, se pare ca nu numai Lady Gaga reuseste sa suprinda lumea prin ideile pe care le are, ci si juratul de la X Factor din Marea Britanie, Simon Cowell care are o idee ce pare a fi unica in lume. Iubitor de animale din fire, juratul sta cu frica ca isi va pierde la un moment dat cainii sai din rasa Yorkshire Terrier- Diddly si Squiddly. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, sau din dorinta de a mai ”amana” moatea, celebrul jurat este dispus sa investeasca sume mari de bani pentru a-si clona animalele de companie, in momentul in care acestia vor imbatrani.

Simon Cowell declara ca este cat se poate de serios in ceea ce priveste aceasta idee inedita, dorindu-si din toata inima sa exploreze posibilitatile de clonare pentru cei doi catei ai sai. Cu toate acestea, vedeta britanica vrea sa se asigure ca patrupezii sai nu vor avea deloc de suferit de pe urma acestei proceduri.

Ideea de clonare a juratul a luat nastere in urma unei eveniment tragic din viata lui: acesta si-a pierdut mama in urma unei boli grave, dupa ce a suferit timp de noua luni. Cu toate acestea, primul pas catre clonare a fost facut, angajatii starului luand deja legatura cu o firma coreeana, specializata in clonari- Soom Biotech.

Soom Biotech

Soom Biotech dispune de toate posibilitatile stiintifice ca visul starului sa se realizeze, astfel ca juratul a cercetat mai mult acest domeniu. Primul mamifer clonat vreodata a fost oaia Dolly, in anul 1996, care a trait sapte ani si se credea ca a suferit de o mutatie genetica care a imbatranit-o prematur. Din acel moment, stiinta a evoluat considerabil, iar oamenii de stiinta au reusit sa cloneze mai multe specii de animale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *