Solutii pentru nervosi

solutii nervosi

De fiecare data cand auzi ceva care fie iti displace, fie de care nu iti pasa foarte mult, esti oarecum obligat fie sa-ti dai ochii peste cap, fie sa te holbezi foarte urat la cel cu care esti intr-o discutie sau la cel care ti se adreseaza, tocmai pentru ca acel vorbitor este un idiot total.

Pentru a te simti mai bine atunci cand esti intr-o discutie cu cineva care iti displace total, este mai ok daca ai zambi si ai incerca sa iti imaginezi cum este sa torni o bautura pe acel cineva sau daca ti-ai imagina cum acel cineva face ceva nasol de care sa rada toata lumea.

Vei dori sa eviti contactul cu oamenii, mai ales daca te vei regasi intr-o inchisoare, cu toate ca nu este un lucru tocmai indicat. Acolo toata lumea este pentru ea si vrea ca altcineva sa ii fie la dispozitie.

De asemenea, pentru a evita sa te enervezi prea tare, ar fi ok si foarte indicat sa a merge in locurile publice, cum ar fi barurile si cluburile intr-o vineri sau intr-o sambata seara. Cea mai buna modalitate prin care te poti simti bine este prin incercarea de a nu te simti bine, adica de a nu merge in locuri cu oameni, si de a-ti petrece timpul de unul singur acasa sau citind, ori facand orice altceva ce nu implica contact social.

Sau, daca esti obligat sa mergi undeva, asigura-te macar ca vei bea cantitati enorme de bautura pentru a te simti intra-devar bine si total aparte de cei care te inconjoara. Cea mai buna solutie de a te simti bine, este de a bea ceva mai mult pentru a nu mai baga de seam ace se intampla in jurul tau si pentru a nu-ti da seam ace este cu toata lumea aceea agitate si enervanta. Niste votka sau niste wisky te vor ajuta foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *