Sosuri bune pentru mancaruri alese

sosuri mancaruri

Indrazneste sa simti gustul suprem cu ajutorul sosului de barbecue (gratar). Si acest sos este preferatul americanilor, pe langa ketchup si maioneza multa. Gandeste-te mai departe de costite afumate si de puiul facut pe gratar. Sosul de gratar merge foarte bine si cu burgeri, sandvisuri, legume, tofu, hot dogi, dar si la peste.

Poti servi acest sos drept bunatate in care poti inmuia mancarea sau gateste-l alaturi de mancarea favorita pentru a-i oferi savoare si o dulceata putin sarata. De la tartar si cu cu otet si pana la dulce si picant, acest sos de gratar vine in mai multe arome.

Si totusi, aceasta savoare poate veni cu un pret sau la un pret destul de mare. Sosul de gratar are de cele mai multe ori zaharuri si multa sare adaugate, asadar compara foarte bine etichetele pentru a vedea cele mai mici cantitati din aceste condimente.

Da mai departe otetul de mere sau otetul balsamic cu miere si mere. Usor picant si acru, dar savuros si aromat, otetul balsamic din vin rosu se potriveste numai bine cu uleiul de masline pentru un dressing minunat pentru salate si alte mancaruri.

Amesteca parti egale de ulei de masline cu otet de vin rosu. Pentru a asorta, dar nu pentru a ineca salata pe care o prepari, foloeste 1 lingura din acest amestec pentru doua cani de salata. Poti reduce de asemenea acreala otetului si taria acestuia daca il vei incalzi pentru sosuri sau daca il vei folosi in mancarurile cu legume pentru un gust mai aparte.

Otetul balsamic cu miere este foarte potrivit de servit si de asortat cu caspunile proaspat culese sau cumparate pentru a le intari gustul dulce si acrisor. Poti servi de asemenea si niste paine facuta la toaster cu ulei de masline si otet balsamic in loc de untul obisnuit cu iti ungeai felia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *