Spui deja DA masajului erotic sau inca ai nevoie de motive pentru a o face?

Sa trecem direct la subiect: masajul erotic nu mai trebuie tratat ca un subiect tabu. Exista prea multe saloanele de masaj erotic in Romania pentru a mai trata totul ca pe un tabu. Si eroticul oricum face parte din viata fiecaruia, difera, daca pot spune asa, doar intensitatea.

Ai spus DA masajului erotic sau inca te gandesti? Daca treci de faza de tabu, deja nu mai ai niciun motiv pentru care sa nu iti programezi chiar astazi o sedinta de masaj erotic. Un salon masaj erotic pe care eu ti-l recomand in acest sens este Artemis din Bucuresti. De ce? Vei afla in cele ce urmeaza.

La Artemis diversitatea este la ea acasa!

Saloanele de masaj erotic nu sunt pentru cei plini de inhibitii. Cei ce au inhibitii automat inca sunt de parere ca aceasta tehnica de masaj nu e una cu beneficii vizibile, ca sa zic asa. Artemis iti ofera diversitate la capitolul servicii – ce ai putea sa iti doresti mai mult?

Ca barbat, nu esti limitat in a incerca orice tip de masaj doresti. Poate fi vorba de cel nud, topless, cu sampanie sau specialitatea casei – masajul Artemis realizat cu ulei special de argan. Gasesti oricum toata lista de servicii in cadrul site-ului oficial masajclub.ro.

Masajul clasic tot nu te relaxeaza? Ai neaparata nevoie de cu totul altceva!

Tot frecventand clasicele saloane de masaj iti vei da seama la un moment dat ca masajul chiar nu mai are niciun afect asupra starii tale de spirit. Stii prea bine ca atunci cand vine vorba de masaj directia de actiune e impartita: atat asupra trupului, cat si a psihicului.

Partea buna e ca poti schimba intotdeauna tehnica de masaj. Daca simti ca masajul clasic nu te mai multumeste pe nicio directie de actiune, atunci incearca alternativa moderna: masajul erotic. Sedintele pot sa aiba intre 60 si 90 de minute, deci timp mai mult decat suficient pentru a destresa complet. In plus, daca si decorul este un factor ce actioneaza asupra posibilitatii tale de a te relaxa, poti opta la Artemis pentru a schimba locatia in care se desfasoara sesiunea.

Sedinta de masaj erotic se poate desfasura si la hotel, asta in cazul in care, sa zicem, nu te incanta decorul de la Artemis sau pur si simplu vrei sa incerci ceva nou. Din nou, toate detaliile iti sunt puse la dispozitie in cadrul site-ului oficial masajclub.ro, alaturi bineinteles de preturile fiecarui serviciu in parte.

Si pentru ca e vorba se sedinta ta de masaj erotic in care intreaga actiune se concentreaza doar asupra ta, poti alege in compania carei maseuze sa se desfasoare. Interesant, nu? Lista maseuzelor, alaturi de fotografiile sugestive, iti este pusa la dispozitie in cadrul site-ului oficial. Alege-o pe cea a carei descriere corespunde cu dorintele tale!

Pe langa alternativa online, adica site-ul oficial, mai poti lua legatura cu personalul Artemis si prin apel telefonic la unul dintre numerele 0727 861 111 sau 0732 855 488. Pentru mai multe detalii nu ezita sa le trimiti chiar si un e-mail: contact@masajclub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *