Stailer – pentru cei ce-și doresc să meargă la un salon hair & beauty chiar și azi!

stailer

Când totul în viața ta o ia pe arătură, ce mod mai bun de a ieși din depresie decât să te duci la un salon să uiți de toate? Dar cine are chef să sune la ele să întrebe de locuri libere, să primească NU-uri, să-și mai facă și nervi aiurea? Mai ales dacă ai și anxietate socială e clară treaba. Abia te-ai ridicat din pat, ai făcut 2 ture toată ziua, o dată până la baie , o dată până la bucătărie unde ai stat 5 minute să te holbezi în frigiderul ce deținea o banană pe moarte și un borcan de zacuscă. După care l-ai închis și te-ai băgat înapoi în pat. Și procesul se repetă până îți comanzi ceva sau adormi. Cu toții am avut zile din astea, dar odată și odată tot trebuie să îți revii.

Așa că, Stailer vine în ajutorul tău. Nu trebuie să suni pe nimeni, ci pur și simplu te prezinți la salon după ce-ți faci programarea online. Te vei simți fantastic după o transformare, trust me, și încet-încet te vei pune iar pe picioare.

Cum te ajută Stailer pe lângă momentul terapeutic de la salon

Platforma este concepută pentru a fi utilizată atât de femei cât și de bărbați. “Și bărbații plâng câteodată” și au nevoie de o oră de respiro în care să-și pună gândurile-n ordine. Astfel, dacă știi că soțul tău e stresat din cauza job-ului îi poți face o surpriză programându-l la un salon pentru un tratament facial, un masaj sau poate pentru o tunsoare și aranjat al bărbii pe care le-a tot amânat. Când te-ntreabă cineva cum îți răsfeți bărbatul tu spune-le “Câteodată tac. Și câteodată îi fac programări la salon cu Stailer.”

Banii vin ca melcul și pleacă precum iepurii oricum, așa că investește în ce contează mai mult, sănătatea ta fizică și psihică. Accesează rapid www.stailer.ro, selectează filtrele ce te interesează, orașul de unde ești, femeie/bărbat, data și ora programării și desigur serviciul de hair & beauty dorit. Momentan orașele ce au parte de Stailer sunt Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București, iar in acest articol vezi alte detalii. Obții o programare la salon în doar câteva minute după ce alegi stilistul care ți-a făcut cu ochiul.

Stailer este gratuit, facil, util

Oamenii poate sunt topul lanțului trofic, însă mai au și ei momente în care sunt dărâmați, sleiți de puteri. Seara-și plâng amaru-n pernă, iar ziua merg la muncă fără ca nimeni să știe prin ce trec. Hellooo, unde e Oscarul meu pentru cea mai bună actriță?! Pe bune acuma. Câteodată te miri și tu de skill-urile tale actoricești mai bune ca ale unora de la Hollywood. Yet here you are, cu salariul minim pe economie. C’est la vie.

Nu trebuie să plătești pentru a-ți face un cont aici, nici măcar nu ești taxat dacă anulezi vreo programare. Nici măcar nu-ți trebuie contul dacă vrei o programare rapidă. Dar acesta vine cu mai multe lucruri interesante, tot în avantajul tău. Contul te ajută să vizualizezi agenda virtuală unde ai toate programările ordonate în calendar, poți să îți setezi remindere la fiecare, în caz de știi că nici Memo Plus-ul nu te mai ajută de o vreme.

Dă-te-n rând cu lumea și fă-ți și tu programări la salon online cu Stailer. Pentru alte informații și nelămuriri scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *