Strazi uimitoare din lume

Cand vine vorba despre a vedea si a fi vizita, urmatoarele strazi sunt cateva dintre cele mai uimitoare si magnifice strazi si bulevarde din intreaga lume. Unice in felurile lor diferite, aceste strazi ofera o multitudine de puncte de atractie care continua sa incante atat localnicii, cat si vizitatorii si turistii din toate colturile lumii.

Daca planuiesti o calatorie, o escapada sau o excursie undeva in afara tarii de origine, ia in considerare o calatorie ce dispune de o gramada de timp pentru a vizita pe indelete una sau mai multe dintre aceste fascinante drumuri pentru a descoperi pe cont propriu, de unul singur, ce le face atat de speciale si de admirate de catre alti oameni.

Champs Elysees, Paris, Franta

Personificand toate frumusetile atat de celebre din tot Parisul, bulevardul Champs-Elysees este privit la modul general ca cea mai intinsa strada de pe intreaga planeta, si intr-adevar este foarte intinsa. Mai mult de atat, este de asemenea cunoscuta a fi cea mai frumoasa strada din lume, mai ales pe timp de iarna, luminitele ei facand-o atat de speciala si transformand-o dintr-o simpla strada intr-o intindere de lumina si culoare.

Casa unor monumente ilustre ca Arcul de Triumf, artera principala de circulatie este de asemenea intesata de o multitudine de cafenele, hoteluri, magazine de firma, buticuri care mai de care mai luxoase. Nici o vizita in Paris nu ar trebui sa fie completa fara o plimbare pe faimosul Champs-Elysees, indiferent de sezon.

 

Las Ramblas, Barcelona, Spania

Legand Plaça de Catalunya de Monumentul lui Christopher Columb din Port Vell, aceasta strada centrala din Barcelona este ca o petrecere care nu se mai termina niciodata. Frecventata de turisti si de localnici in aceeasi masura, Las Ramblas isi are propria stralucire si energie simbolica.

Intesata de cafanele, baruri, restaurante, magazine si artisti stradali, este una dintre cele mai iubite cai de circulatie din toata Europa. Cei care au parcurs strada s-au plans destul de des de faptul ca si-ar fi dorit ca aceasta sa nu se mai termine niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.