Succesul garantat cu propria vointa

succes

Daca vrei sa devii o persoana de succes, nu este neaparat necesar sa muncesti din greu la locul de munca, ci sa lucrezi din greu la propria persoana, sa iti dezvolti creativitatea, imaginatia de care ai nevoie pentru a fi cat mai stapan pe tine si pe ceea ce iti doresti de la viata.

Singura cerinta este de a-ti da deoparte fostele obisnuinte si limitarile deoparte, facand spatiu pentru unele noi. Trebuie sa te uiti cu atentie la ceea ce faceai inainte pentru a le lasa in urma; daca nu vei recunoaste buruienile dintre flori, nu vei putea fi capabil nici sa le scoti din radacini pentru a face lor plantelor bune. Succesul nu este garantat de lupta cu vechea ta persoana, ci mai degraba de crearea unui nou tu.

Daca tu consideri ca ceea ce vrei sa reusesti nu este posibil, ai putea sa lucrezi chiar si zi si noapte si tot nu vei putea obtine succesul. Cateodata, toata acea distanta poate sa iti para ca te separa de scopurile din mintea ta. Daca vei darama acele bariere mentale, vei vedea ca ai putea sa atingi si sa apuci ceea ce ti-ai dorit mereu sa obtii.

Atata timp cat tu crezi ca este posibil pentru tine sa ai ceea ce iti doreai, vei continua sa iti creezi scuze si distrageri de atentie. Asta se poate intampla pur si simplu pentru ca te simti inconfortabil si speriat de ceva ce nu esti gata sa ai sau pentru ca ai putea deveni cineva care crezi tu ca nu poti deveni. Daca vei indeparta toate credintele negative despre ceea ce nu poti face si deveni, realitatea ta s-ar putea schimba in mod instant.

Stiu ca nu este chiar atat de usor sa obtii succesul, obisnuit fiind mai ales sa il obtii cu ajutorul muncii grele, insa stresul, frustrarea si orele de panica si de regrete care te pot salva sunt nepretuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *