Tableta Google Tango

tango

In trecut cand auzeai de 3D te gandeai la capacitatea de vizualiza un film 3D folosind niste ochelari specializati capabili de a creea un spatiu 3D folosind imaginile proiectate pe ecran. Ei bine tehnologia a avansat intre timp si acum cei de la Google s-au deci sa realizez o tableta capabila sa inregistreze si sa fie constienta de mediul sau inconjurator. Cand zicem ca este constienta ne referim la faptul ca aceasta poate capta si reproduce medii virtuale. Acest proiect este cunoscut sub numele de Tango. Tableta avuta in vedere are un display de 7 inch si va veni insotita de un numar de doua camere in tandem cu un senzor infrarosu capabil sa creeze un mediu 3D prin simpla observare a imprejurimilor sale.

Google spune ca aceasta ar putea fi folosita in mai multe scopuri. Aceasta tehnologie ar putea fi un adevarat ajutor pentru nevazatori servind ca un indrumator in ziua de zi cu zi. Altii au spus ca aceasta tableta va ajuta foarte mult la dezvoltarea sistemului de jocuri virtuale. Acesta te poate ajuta chiar si in procesul de decoratiuni interioare. In caz ca nu esti sigur de cum se va incadra noua ta mobila sau noul tau televizor 4k in camera de zi, aceasta tableta iti va proiecta o imagine virtuala a acestora in camera pentru a te scuti de activitatea de a face masuratori.

Google a anuntat ca vor produce un numar de 4000 de astfel de tablete pe care spera sa le puna la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii. Pentru moment tehnologia nu este utilizata la capacitatile sale maxime, fiind inca in statdiul de dezvoltare. Odata ce vor fi puse la dispozitia dezvoltatorilor din lumea intreaga cu siguranta ca vor aparea noi intrebuintari pentru tehnologia Tango si tabletele si telefoanele sub acest nume vor cunoaste o noua era de dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.