Tabletele LG G Pad

GPad10.1

Cei de la LG au decis sa isi inoiasca gama de produse prin lansarea, mai multor tablete, nu una, nu doua, ci trei noi tablete ce vor face parte din seria G Pad. Producatorul corean a confirmat lansarea tabletelor pe data de 13 mai, in cadrul conventiei MedPi, desfasurat pe continentul european.

Anul trecut cei de la LG au decis sa lanseze tableta G.Pad 8.3, o tableta de dimensiuni medii care a fost desutl de bine primita de catre clienti. Anul acesta cei de la LG au decis sa lanseze trei noi tablete publicului, avand dimensiuni care spera ei sa multumeasca marea parte a clientilor. Versiunile vor fi LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0 si LG G Pad 10.1, fiecare avand dimensiunea in 10 specifica denumirii.

Performantele acestor device-uri sunt inca necunoscunte, urmand a fi dezvaluite pe data de 13 mai 2014. Jong-seok Park, conducatorul diviziei LG Mobile, spus ca motivul pentru care LG a apelat la aceasta gama de produse, este acela ca tabletele se adreseaza unei game mai variate de clienti, LG incercat sa acapareze mai multi utilizatori.

Acesta a spus ca au realizat seria LG G Pad, cu un scop anume, fiecare versiune din serie fiind indreptata catre un anumit utilizator.

LG G pad 7.0 a fost descris ca fiind o tableta care poate fi utilizata cu o singura mana si este mai mult destinata divertismentului mobil. In acelasi timp LG G Pad 8.0 este o tableta care se adreseaza atat fanilor de divertisment mobil cat si celor care isi doresc o experienta multitasking usoara si rapida. Fratele cel mare LG G Pad 10.1 este destina in special iubitorilor de media, partea business a acestui device fiind lasa pe plan secundar.

Ramane de vazut care sunt specificatiile de care vor dispune aceste noi tablete, si care va fi succesul acestora pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *