Taierile de apa si autoritatile

taieri apa

O problema destul de comun intalnita in ziua de azi in toata tara noastra, pentru ca de alte locuri nu am auzit, este reprezentata de taierile de apa care se fac tot mai des in ultima vreme si nici macar nu sunt anuntate. Aceasta ar fi marea problema de fapt-ideea ca aceste reparatii sau servicii nu se anunta din timp.

De fapt nu sunt niste servicii aduse comunitatii, ci mai degraba le-am putea denumi deservicii aduse comunitatii noastre, acum in functie de locurile in care ne aflam in aceasta tara minunata. La locul de munca, dimineata cand vin, trebuie sa intampin inca din strada ideea ca in acea zi minunata trebuie sa ma lipsesc de apa pentru toata ziua. Noroc cu proviziile de apa care se srang din timp, dar asta asa pentru ca nu am sti exact cand se va intampla sa ne taie din nou apa.

Apa de baut ca de baut, ca o cumparam atunci cand ne trebuie sau o adunam din timp in sticle cu lichidul bun de consumat, insa este mai grav ideea ca nu avem cum sa tragem apa la baie sau nu prea avem de unde sa luam apa buna pentru bucatarie, in caz de vrem apa pentru cafea si alte cele de-ale gurii si bauturii.

Acest aspect al vietii cotidiene din Romania este foate neplacut pentru cei mai multi dintre noi pentru ca nu are cum sa nu ne afecteze vietile. Privesti pe geam si ce vezi? O ditamai groapa in strada si 3-4 oameni-muncitori calificati-ce se uita in ea si o taie si mai tare decat este deja taiata si adancita. Ce fac ei acolo?

Nu stiu, dar niciodata nu se pare ca vor termina cu reparatiile, cu stricatul drumurilor, ca mai apoi tot ei sa incerce sa refaca-de fapt sa peticeasca-acel drum minunat de care se vor plange toti care vor trece pe acolo. Asta ti-i cu Romania si cu drumurile sau reparatiile care se fac la noi in tara. Intr-o zi te astepti ca totul sa fienormal, pentru ca in alta zi totul sa se schimbe si sa fie o mare nebunie.

One thought on “Taierile de apa si autoritatile

  1. Da frate. Nu am putut ieri sa fac aproape nimic din cauza faptului ca a fost incetat racordul la apa timp de cateva ore cand eram acasa. Ce nesimtire, si nici macar nu a fost transmis acest lucru catre noi, cetatenii. Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *