Te plictisesti? Incearca eblogs.eu

Blog1

Atunci cand simt ca as putea sa ma plictisesc, incerc sa evit momentul cat mai repede cu putinta intr-un mod foarte usor si la indemana oricum – caut un nou blog pe care-l sa-l devorez din pagina in pagina. Desigur, de foarte multe ori dau peste bloguri mai putin interesante, sa zicem, cu oameni care folosesc blogosfera pentru a se descarca de probleme si frustratile acumulate de peste zi: „De ce se poarta partenerii de viata astfel cu noi?”, „De ce este atat de aglomerat in autobuz?”, „De ce este atat de cald vara?” si tot felul de intrebari pe care si le pun ca sa nu taca. Nu am nevoie de astfel de negativism in viata, asa ca ar putea sa castige echivalentul unui Pulitzer pentru bloguri, tot nu cred ca m-as intoarce.

Uneori, insa, am noroc si dau peste un blog interesant. Cel mai mult ma atrag cele care au o tematica variata, nu care sa fie nisate pe un domeniu anume (desi, nici asta nu e rau, daca domeniul este muzica, de exemplu). Astfel, am fost foarte incantat cand am dat peste eblogs.eu. Blogul acesta imi ofera informatii din diferite medii, asa ca m-am declarat foarte incantat atunci cand l-am descoperit.

Categoriile nu sunt foarte multe, dar sunt foarte cuprinzatoare: nouatati din domeniul online (aplicatii, retelele de socializare) si al diferitelor tehnologii (smartphone, tableta, laptop, gadgeturi), finante, turism frumusete, sanatate, dar si viata in general.

Foarte mult m-a atras si tema blogului: mi se pare ca se navigheaza foarte usor, iti prezinta mai multe dintre articolele postate deodata, asa ca poti alege mai usor ce sa citesti, fara sa cauti cateva pagini pana sa gasesti un subiect care sa-ti placa. Ma cam bate gandul sa incerc si eu aceeasi tema aici.

Deci, data viitoare cand te plictisesti, si eu n-am postat ceva aici, acceseaza cu incredere eblogs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *