Termostatul ambiental straneste interesul publicului mai mult ca niciodata

noul Salus iT500

Este vorba despre un gadget destul de nou pe piata si care atrage publicul prin numeroasele avantaje pe care le ofera. Practic, nu face altceva decat sa aduca in locuintele romanilor conceptul de modern si sa le alinieze in randul caselor inteligente. Iti voi explica despre ce este vorba.

Dupa cum probabil ti-ai si dat seama, dispozitivul mentionat, respectiv noul Salus iT500 este un termostat ce devine util numai atunci cand ai centrala termica individuala. Nu este insa un termostat oarecare, intrucat permite accesul de oriunde, fiind conectat la internet.

Ce beneficii iti aduce sistemul Salus iT500?

Confort deplin si comoditate

Mai mult ca sigur fiecare dintre noi isi doreste confort deplin in propria locuinta. Cand ne aflam in perioada rece a anului nu visam decat la o locuinta calduroasa si primitoare care sa ne faca sa uitam temperaturile scazute de afara. Ei bine, acesta este momentul in care intervine noul Salus iT500.

Cum reuseste sa iti ofere confortul dorit? Pentru ca iti permite control de la distanta vei putea avea casa incalzita de fiecare data cand ajungi acasa de la munca sau cand te intorci din vacanta. In plus, vei putea seta temperatura dorita pentru fiecare camera, fara sa incalzesti inutil intreaga locuinta si sa faci risipa de caldura. Tradus, iesi pe plus cu o factura la intretinere mai mica.

La capitolul comoditate tin sa mentinonez un singur aspect. Vei decide tu ulterior daca investitia merita sau nu. Este vorba despre posibilitatea de a putea controla termosatul direct de pe smartphone, cu ajutorul aplicatiei dedicate. Dispozitivul a castigat deja aprecierea persoanelor mai comode din fire care pot face setarile sistemului de incalzire de la laptop sau PC, sezand relaxati intr-un fotoliu. Vei intelege pe deplin ce inseamna acest avantaj daca plimbarile repetate pana la centrala sau pana la termostatul fix, de pe perete, au inceput sa te oboseasca.

Programe personalizate si functii avansate

In afara de aceste aspecte, noul Salus iT500 are cateva particularitati care il claseaza in topul solutiilor de acest fel. De pilda, partea de personalizare constituie un plus mai ales in cazul celor cu un program niciodata la fel.

Termostatul este prevazut cu programe prestabilite din fabrica, dar ofera utilizatorului si posibilitatea de a-si concepe unul care se pliaza pe itinerariul sau. Printre functiile avansate se numara alertele de geo-locatie si functia de back-up.

Astfel, alerta geo-locatie se face extrem de utila atunci cand utilizatorul uita sa seteze modul vacanta cand se indeparteaza de caza. Aceasta ii aminteste sa faca setarea potrivita pentru a evita consumul inutil de combustibil. De asemenea, la intoarcere, alerta il anunta pe beneficiar de la o anumita distanta sa activeze sistemul de incalzire, pentru a fi intampinat de un ambient primitor si o temperatura pe masura.

Functia de back-up face ca setarile si programele personalizate sa nu se piarda in momentul in care intervine o pana de curent sau se pierde temporar conexiunea la internet. In acest fel utilizatorul sta relaxat stiind ca toate programele sunt salvate si nu exista riscul sa dispara din sistem.

Daca toate aceste avantaje iti surad, iti recomand sa arunci o privire pe pagina saluscontrols.ro pentru mai multe informatii despre acest dispozitiv inteligent menit sa aduca in orice casa un plus de confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *