Tinute de vara pentru barbati

masini pentru inchiriat in bacau 2017

Pentru un barbat, a fi la moda nu este ceva care sa conteze prea tare, insa exista genuri si genuri de barbati carora le place sa arate bine si sa imprezioneze atat prin fizic, cat si prin tinutele alese zi de zi. Acesti barbati nu sunt niste metrosexuali, ci mai degraba niste persoane preocupate de sine si de felul in care arata si felul in care se prezinta in fata altora.

Asadar, daca te afli printre acesti barbati care tin la imaginea lor si vor sa impresioneze placut de fiecare data cand se prezinta in public, tine minte ca pe timp de vara ai putea sa alegi intre mai multe tinute lejere, casual si elegante care sa te reprezinte exact. Alege mereu o camasa cu maneca lunga dintr-un material lejer si moale. Chiar daca este vara si crezi ca maneca lunga te poate dezavantaja, nu-i nimic pentru ca aceste maneci pot fi suflecate destul de simplu si este mult mai ok asa pentru a nu te arde prea tare.

Camasile cu imprimeu nu sunt pentru oricine, insa acestea arata atat de bine in unele ocazii deosebite. Asadar, daca totusi nu esi sigur in privinta alegerii unei astfel de camasi cu imprimeu, ai putea opta atunci pentru o camasa intr-o culoare foarte aprinsa, uni, care sa te faca remarcat dintre alti barbati si trecatori de pe strada sau invitati de la un eveniment.

Poti accesoriza de fiecare data o tinuta barbateasca cu o palarie casual din fetru, dar si cu ajutorul unor esarfe frumoase si simple de vara. Niste mocasini si o curea de piele buna te vor face sa nu regreti alegerea facuta. Pe timpul unei nunti de vara, in functie de momentul zilei, opteaza pentru un costum intreg dintr-un material moale si de calitate. Va arata elegant, formal si totusi de vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *