Tipuri de incaltaminte pentru orice ocazie

incaltaminte ocazii

Exista, dupa cum bine stii si tu, multe tipuri de incaltaminte speciale pentru diferite tipuri de ocazii si situatii, dar si pentru tot felul de femei. Cizmele de cauciuc pentru tot felul de conditii meteo sunt cea mai buna alegere a ta atunci cand vine vorba despre exploratul imprejurimilor, despre iesitul in exterior mai ales pe vreme de ploaie, pe vant sau pe ninsoare.

O pereche stralucitoare si neagra de cizme de cauciuc ar putea fi foarte binevenita in acest caz, insa daca vrei sa iesi din tipare, ar putea sa optezi si pentru niste culori mai tari si mai diferite, dar si pentru diferite modele si designuri.

Cu vara care a trecut nu cred ca mai avem nevoie prea curand de incaltaminte deschisa si plata care sa ne expuna pielea, insa daca ar fi sa ne ghidam dupa expresia „Fa-ti iarna car si vara sanie”, am putea si noi sa ne axam pe achizitionarea de incaltaminte perforata de tipul sandalelor joase, pe care putem da si mai putini bani pentru ca iarna, de obicei, articolele de vara sunt mai reduse ca pret.

Asadar, in ideea de vara si de timp frumos, este timpul sa ne gandim la o pereche de sandale joase in care sa ne simtim cat mai confortabil si in care sa ne respire picioarele. Opteaza pentru sandale simple, cu bretele sau din piele finisata, daca iti doresti ceva mai de calitate.

Aceste tipuri de sandale sunt mult mai aratoase ca aspect decat flip-flopii, adica sandalele cu bareta intre degete sau la calcaie si mult mai calitative, de asemenea fiind si foarte confortabile. Alege niste sandale cu anumite elemente pe ele si cu tot felul de detalii pentru un aspect mai diferit.

Cizmele inalte. In sfarsit, cizmele inalte sunt niste iteme de incaltaminte esentiale in garderoba oricarei femei atat pentru zilele de toamna, cat si pentru zilele friguroase de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *