Toate bune de la rodie

toate bune rodie

Toamna este sezonul multor fructe si legume mai ales regasite pe plaiurile mioritice, cultivate de catre ai nostri agricultori, insa de asemenea este si sezonul fructelor si legumeor exotice care ne incanta de fiecare data simturile cu savoarea, gustul si aroma lor inconfundabila.

Printre fructele exotice ale toamnei se numara si rodiile, aceste fructe rosii ce au in continut multe bobite dulci acrisoare ce iti ofera o serie nelimitata de beneficii pentru sanatate si dezvoltare normala. Rodiile sunt atat de gustoase si de pline de antioxidanti, incat pot inlocui cu succes o serie de alte fructe si legume de care putem spune ca ne-am saturat.

Pe langa calitatile de gust, aroma si savoare pe care le au aceste fructe magice, rodiile ne ofera si o gama nelimitata de beneficii pentru sanatate si au dintre cele mai multe efecte pozitive pentru organismele noastre si pentru o functionare adecvata a mecanismelor trupurilor noastre.

Aceste fructe acrisoare cu bobite ne ajuta sa luptam cu imbatranirea prematura, ne hidrateaza intr-un mod foarte corespunzator, ne pot ajuta de asemenea in lupta noastra cu kilogramele in plus. De asemenea, impotriva bolilor si afectiunilor ca Alzheimerul, bolile de inima, artritele, cancerul, rodiile functioneaza ca terapie si previn aparitia si dezvoltarea virusilor acestor boli in organismele noastre slabe.

Deoarece se spune ca sucul de rodii ajuta la dezvoltarea fatului in interiorul burtii mamei, este recomandat pentru femeile insarcinate sa consume cat mai mult asemenea lichid pentru o mai buna functionare a tuturor sistemelor motorii ale trupurilor celor mici.

Circulatia sangelui este pusa in miscare mai bine de consumul de suc de rodie, dar si combatarea tuturor bacteriilor si parazitilor intestinali este efectuata tot cu ajutorul acestui fruct minune, plin de beneficii pentru organism. De asemenea, rodiile au un rol major asupra fertilitatii, mentin o tensiune arteriala normala, dar de asemenea lupa si impotriva cancerului de prostata, a hemoroizilor si a osteoartritei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *