Top 10 budget Smartphone-uri in 2014

best_budget_smartphone

Nu e nevoie sa cheltuiesti sute de dolari in momentul in care doresti sa cumperi un nou smartphone cu care sa poti naviga pe internet, sa te joci cele mai noi jocuri, sa accesezi portalele de socializare, sa descarci aplicatii si cu care sa poti face fotografii cat mai profesionale.

Primul lucru la care ar trebui sa te gandesti cand doresti sa iti achizitionezi un telefon „budget”, ar trebui sa stii foarte bine ce presupune acest lucru. Sa iti creezi o idee cu privire la performantele unui astfel de smartphone, in ideea sa nu te astepti la performate care sa se apropie de un telefon care face parte din gama de top. Desi telefoanele budget va vor oferi aceleasi posbilitati in privinta functionalitatii acestora, o vor face intr-un mod mult mai „calm”

Sunt doua mari sisteme de operare ce activeaza pe piata smartphone-urilor: Google Android si Windows Phone OS. Ambele sisteme iti vor da posibilitatea de a descarca si utiliza aplicatii precum facebook, Twitter, Skype, Whatsapp, Google Maps, totusi daca iti doresti un smartphone budget cu foarte multe aplicatii ar fi bine sa te indrepti spre un telefon bazat pe Android, insa nici pe Windows Phone nu vei duce lipsa de aplicatii.

10. Nokia Asha 503

9. Motorola Moto Smart

8. ZTE Blade 3

7. ZTE Blade V

6. Nokia Lumia 625

5. Huawei Ascend G 300

4. Huawei Ascend Y 300

3. Nokia Lumia 620

2. Nokia Lumia 520

1. Motorola Moto G

Telefoanele au preturi care incept de la 69,99 lire pana la 189 lire in cazul in care doriti Nokia Lumia 625.

Ramane la atitutinea dumneavoastra pe care iti veti alege, fiecare avand puncte slabe si puncte tari, dar daca va doriti un telefon simplu care sa va ofere posibilitatea sa vorbiti sa accesati un site web sau sa imortalizati un moment important, atunci unul din acestea va va multumi pe deplin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *