Trucuri o silueta frumoasa

silueta

Daca vei urmari o persoana slaba cum si ce mananca, vei vedea ca in mare aceasta va face niste alegeri sanatoase legate de alimentatie. Chiar daca va avea la cina o friptura de porc, aceasta va alege si o garnitura mai slaba care sa mearga cu acea mancare in loc de a incerca masa tot cu ceva greu ca si cartofii facuti piure sau macarane cu branza.

In loc de a nega cu vehementa cum ca nu vei mai manca deloc gras sau carbohidrati si cu calorii, mai bine promite-ti ca urmatoarea masa va avea pe ea atat alimente mai grase, cat si alimente mai slabe care sa mearga mana in mana. Alege cate ocategorie din fiecare tip de mancare si potriveste-o cu salate, garnituri sau lucruri slabe.

Mananca in portii mai mici. Stii deja vorba, mananca mai multe mese in portii mici, dar mai rar. Oamenii slabi au de asemenea niste reguli de alimentatie. Spre deosebire de oamenii mai grasi, cei slabi mananca mai des si mai putin, dar si rar.

Acesta este un alt secrete al oamenilor bine din punct de vedere fizic. In timp ce persoana slaba poate ca nu  isi refuza acea mancare mai putin buna pe care vor s-o manance, dar macar o mananca mai rar si o mesteca si foarte bine. In loc de a -si incarca farfuriile, aceste persoane isi pun mancare care le place, inda in portii mai mici astfel incat sa le reaca pofta.

De asemenea, oamenii slabi fac miscare. In plus fata de a fi mai sanatos si a manca mai putin, mai des, poti incerca de asemenea sa ai parte si de un stil de viata mai activ. Poate ca te inscrii la un club de arte martiale, la gimnastica, iti fcai abonament la sala sau pur si simplu daca vei alerga prin parcul din zona ta, aceste lucruri te pot ajuta foarte mult in mentinerea unui stil potrivit si sanatos de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *