Trucuri pentru o meditatie ca la carte

meditatie

Improspatare pentru propria mentalitate

Inainte de a atinge un nivel inalt de constiinta este important sa te pregatesti bine pentru a intra in starea de meditare si implicit pentru a accesa stari ale propriei constiinte, in care mediul joaca un rol cheie. Crearea propriului spatiu propice pentru meditatie este vital pentru a va ajuta sa ramaneti concentrat si pentru a va spori starea de confort cu propria realizare. Utilizati perne sau paturi pentru a crea un loc cald si confortabil, asigurandu-va sprijin pentru spate. Lumanarile si tamaia pot crea o aroma delicata care calmeaza spatiul, impreuna cu iluminarea moale si ambientala.

Propriul confort in liniste

Muzica si ghidurile de meditatie sunt foarte bune pentru a imbunatati starea mentala si sprirituala a cuiva, incat tacerea pentru a accesa cu adevarat starea de constiinta este importanta. O mare parte dintre noi sunt tentati sa isi reduca nivelul local de liniste doar pentru ca li se impune acest lucru, mai ales ca mintea tinde sa se deplaseze si sa ne distraga atentia de la concentrare. Devenit confortabil cu tacerea, calcam un pas vital pentru a medita la statele mai mari de practica stiintifica, mai ales in linistea trupului, a mintii si a spiritului, care isi va redefini relatia sufleteasca.

Pozitia durabila pentru procesul de meditatie.

Predarea meditatie inseamna un lucru comun pentru a arunca un moment asupra celor mai importante lucruri si concentrarea asupra celor de realizat. O postura incorecta poate insemna chiar intepaturi in coloana, in picioare sau poate fi chiar o durere de spate crancena. Prin urmare, inainte de a incepe, luati in considerare durata de meditatie si asigurati-va ca postura este numai in cea mai buna ordine, perfecta pentru o sedinta de meditatie. Lungile meditatii ar putea conduce catre o stare perfecta de relaxare pentur un somn linistit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *