Turist in Barcelona

turist barcelona

Din nefericire, Barcelona nu este imuna la hoti, astfel ca va trebui foarte vigilent si atent atunci cand te vei plimba pe strazile acestui oras de altfel minunat. Valuta in Spania este euro, insa poti folosi carduri de credit de turist si carduri de credit obisnuite peste tot pe unde ai merge.

Investeste intr-o geanta buna de calatorie, intr-o borseta sau tine-ti banii in buzunarele din fata, facand inaccesibil pentru hori sa ajunga la ei. Daca ai la tine o geanta sau o poseta, incruciseaz-o peste piept facand greu asfel pentru hoti sa te fure.

De vreme ce  vei calatori in Barcelona, vei dori sa traiesti din plin si sa te bucuri de acest oras bogat pe cat posibil. Asadar, de unde sa incepem? Exista atat de multe atractii aici, cum ar fi Poble Espanyol de Montjuic (Satul spaniol) si Muzeul lui Picasso, daca grija ta cea mai mare este planuirea parcursului din timpul zilelor cat vei sta acolo sa cuprinda tot ce ai pus pe lista de vizitat.

Pentru sfaturi si ajutor, intra pe TripAdvisor acolo unde poti descoperi si citi despre  alti oameni care au mers in Barcelona si alte zone ale Spaniei. Gaseste-ti un bun agent de travel sau intra pe urmatoarele site-uri pentru a gasi ceea ce ai putea face si pentru a afla mai multe despre acomodarea de aici, recomandari de restaurant si totul despre viata de noapte la fel de bine. Bafta si sa te distrezi!

Barcelona.com
Barcelona Tourist Guide
Lonely Planet
Timeout.com
What Barcelona
Spain-Barcelona
Virtual Tourist
Europe Travel Guide

Este important de stiut ca Barcelona este un oras al contrastelor si ca in aceasta zona a Spaniei se vorbeste nu doar spaniola, ci si catalana, care este renumita printre localnicii de aici, asadara pregateste-ti dictionarul si ghidul de conversatie spaniol si da-i bataie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.