Un nou laptop de la Gigabyte

9778_big

Marele producator taiwanez, Gigabyte, a anuntat ca vor lansa un nou laptop slim, destinat in special celor care prefera sa se joace pe sistemul lor. Gamerii vor fi probabil destul de incantati de veste. Un laptop mic de doar 14 inchi, care se vrea a combina doua mari idei, acela al unui laptop pe care s-al poti folosi zi de zi la serviciu, precum un om de afaceri si dupa serviciu acesta sa devina un laptop gaming.

Laptop-ul celor de la Gigabyte,are o placa video Nvidia GeForce GTX 860 M, care ar trebui sa satisfaca partea de gaming, cei ce nu vor fi multumiti de acesta vor putea sa apeleze la un laptop de la Alienware. Chiar si asa procesorul grafic prezent pe laptop este unul destul de performant si isi va face treaba, avand la baza GPU (Graphic Processing Unit) modelul GK104, care suporta in mod nativ video-uri la rezolutie full HD pe ecranul de doar 14 inch.

Laptop-ul pe numele sau de cod  P34G v2 , va putea rula pe sistemul celor de la Microsoft, Windows 8.1, 8 si 7. si va veni insotit de un procesor Intel Core i7, in doua modele i7 4700 si 4710, ce vor avea 2.4, respectiv 2.5GHz viteza de funtionare. Memoria RAM care va insosti sistemul este de 4 sau 8 GB, cu un maxim de 16 GB suportati, fiind doar doua slot-uri destinate memodiilor. In privinta capacitatilor de stocare acesta va veni in 3 variante, o varianta in care va fi dotat cu un SSD, o alta varianta ce combina tehnologia SSD cu HDD, si una clasica bazate pe un HDD.

Pe langa placa video de la GeForce, aceasta va rula in tandem cu un procesor grafic de la Intel HD Graphics 4600. Laptop-ul va dispune de conectivitate Wi-Fi si Bluetooth 4.0, o camera web HD. Greutatea acestuia va fi de doar 1,76 kg, fiind foarte usor, respecat termenul de light, pe care cei de la Gigabyte i l-au atribuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.