Urmeaza-ti visele

vise

Te-ai intrebat macar vreodata ce inseamna a-ti urma visele? Ne maritam, ne insuram, crestem copii, lucram din greu ca sa castigam niste bani care de cele mai multe ori nu ne ajung, avem multe obligatii catre toata lumea, facturi de platit, rate la banca, debite si imprumuturi de inapoiat…

Se pare ca am mai avea timp sa ne urmarim si visele, daramite sa le mai si atingem candva in viata asta. Toata lumea are cel putin cate un vis pe care il vrea a fi indeplinit, insa cu totii ne teme sa le urmarim. Ne teme, de judecati de valoare si de schimbari. Ne temem sa incalcam regulile si sa ne traim asa cum ne dorim vietile.

Multi oameni, inclusiv parintii nostri, ne judeca pentru ceea ce ne dorim, spun ca suntem prea visatori si ne ia dupa aceea destul de mult timp pana cand sa depasim aceste temeri si sa nu ne mai pese de aceste judecati. Eu incerc sa-mi urmez visele si sa traiesc o viata fericita. Sunt mandru de mine, cred in mine si nu imi pasa de ceea ce mai spun ceilalti din jur.

Daca si tu ai o dorinta si un vis, nu-l lasa deoparte. Te-ai intrebat vreodata de ce atat de multi oameni sunt nefericiti si sufera de anxietate si de depresie? Pentru ca, de cele mai multe ori, fac ceea ce le spun altii si nu ceea ce isi doresc chiar ei.

Sunt prinsi in rutinele lor zilnice si cred de cuviinta ca este prea tarziu sa mai schimbe ceva. Daca si tu esti unul dintre acesti oameni, ar trebui sa-ti reconsideri viata. Uite de ce ar trebui sa-ti urmaresti visele indiferent de varsta si de statutul tau financiar.

Priveste-ti frica in fata si depaseste-o. Unul dintre motivele pentru care ar trebui sa incepi sa-si urmaresti visele este de a-ti depasi fricile in prima instanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *