Vampirii de energie

vampiri energie

Un vampir de energie, sau un vampir psihic, se hraneste cu energiile celor din jurul lor si se ataseaza de o gazda, salbind-o de energie. In momentul in care o persoana realizeaza prezenta acestuia, vampirul va renunta la ea si isi va indrepta atentia catre altcineva. Apoi, ciclul o ia de la capat, acesta hranindu-se cu emotiile si energiile altor persoane. Acum stii de ce oamenii fericiti au, de cele mai multe ori, persoane cu proprietati de ”auto-servire” in jurul lor.

Data viitoare cand intalnesti un vampir, incearca aceste metode:

Mentine o energie pozitiva prin incercarea de a elimina energiile care vin din partea acestei persoane. In general, aceste persoane apar in viata ta doar cand le este greu, acest tip de comportament fiind unul de genul: ”saracul de mine”. Pentru a nu te afecta deloc, schimba subiectul cat mai repede sau poti oferi cateva sfaturi in ceea ce-i priveste problema cu care a venit sa se planga la tine. Cu totii avem nevoie de ajutor din cand in cand, iar din acest motiv nu trebuie sa-i indepartam de langa noi pe cei care au nevoie de acest lucru. Atata timp cat privesti totul pozitiv, energia persoanei respective nu te poate afecta din punct de vedere psihic.

De multe ori cand intri intr-o camera plina de oameni si simti ca o energie negativa este indreptata spre tine. Nu te lasa afectat de acest lucru, si inchipuie-ti ca te afli intr-o bula pozitiva si ca nimic nu ti se poate intampla.

Indeparteaza-te de astfel de oameni. Daca continua sa aiba un comportament manipulativ, acest lucru inseamna ca trebuie sa renunti la o persoana. Nu te simti vinovat pentru ca vrei sa iesi dintr-o relatie toxica. Daca permiti ca un astfel de comportament sa se manifeste, inseamna ca ii hranesti ideea de ”victima”, si il vei impinge sa se lipeasca si de alti oameni din jurul sau.

De asemenea, trebuie sa inveti sa le zambesti. Cum te poate ajuta acest lucru pe tine? Ei bine, un zambet vine insotit de energie pozitiva, iar odata ce faci acesti lucru, vei imprastia ganduri pozitive in jurul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.