Ventilarea spatiilor extinse

ventilatoare axiale de perete
ventilatoare axiale de perete

Fie ca este vorba despre un supermarket, un depozit sau o sala de sport, ventilarea spatiilor extinse este necesara numaidecat pentru mentinerea calitatii aerului in mod constant, pentru aerisire, pentru racire sau pentru purificarea aerului de respirat. Niste ventilatoare axiale de perete pot face minuni in aceste cazuri si sunt recomandate in principal pentru locurile intinse unde exista atat produse alimentare si non-alimentare, dar si oameni care lucreaza.

Braco Ventilatoare este brandul de ventilatoare axiale de perete care poate oferi exact aceste produse si servicii de care are nevoie fie un spatiu comercial, un spatiu industrial, fie o incapere mare in care este nevoie mereu de beneficiile aerului curat si pur de respirat. Evacuarea aerului, in acest caz, se face catre exterior si nu modifica deloc conditiile de trai si de lucrat.

Asemenea tipuri de racitoare si de ventilatoare de dimensiuni mari sunt recomandate mai ales in cazul spatiilor ce necesita debite mari de aer sau, in cazul spatiilor comerciale, racirea echipamentelor frigorifice. De asemenea, aceste tipuri de produse pentru ventilarea aerului nu au nevoie de tubulatura, pentru ca aerul este evacuat direct in exterior.

Niste ventilatoare axiale de perete bune de la Braco dispun de o constructie speciala pentru conditiile mai dure de lucru. Rama de montat  este fabricata dintr-un material anticoroziv si este protejata de agentii externi. Exista o gama variata de ventilatoare axiale de perete de la producatorul Braco care se preteaza foarte bine in cazul salilor de sport, a salilor de fitness, in care aerul de respirat trebuie sa fie curat si reinnoit mereu, dar si pentru ventilarea barurilor, a restaurantelor si fast-food-urilor, a cladirilor de birouri si a magazinelor mari si mici.

Rotoarele acestor ventilatoare sunt fabricate din poliamida ranforsata cu fibra de aluminiu sau de sticla si sunt activate de niste motoare electrice monofazate sau trifazate. Braco iti permite de asemenea si executarea la comanda a unor ventilatoare axiale de perete pentru diferiti clienti si nevoi. Toate aceste pot fi efectuate prin prisma parametrilor ceruti de client, de debit, de dimensiunile spatiului de ventilat, dar si de presiune. De asemenea, pot fi executate ventilatoare axiale si pentru mediile corozive.

Acest tip de ventilatoare, de tip axial de perete, sunt in general selectate pentru cazurile in care ventilatia se face fara tubulatura si cand sunt necesitate a fi montate pe perete. La fel de bine, aceste ventilatoare se aleg si in functie de activitatile care se desfasoara in acele spatii , daca aerul trebuie schimbat si improspatat pana la un anumit numar de ori pe ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *