Vezi motivele pentru care incalzirea in pardoseala este exact ceea ce ai nevoie

incalzire in padoseala

Ca orice alta persoana sunt convins ca iti doresti sa ai parte de tot confortul atunci cand te gandesti la propria ta casa, spatiul in care de altfel ne petrecem marea majoritate a timpului. In acest sens ce poate fi mai important pentru gradul de confort decat cel ce tine de temperatura.

Indiferent ca vorbim despre sezonul rece sau sezonul cald, in casa trebuie sa existe o temperatura prielnica organismului si care sa nu duca spre acea senzatie nedorita de disconfort. Am certitudinea ca nu iti doresti sub nici o forma sa te prinda o iarna in care sa nu ai parte de caldura necesara, exact asa cum nici vara nu vrei sa te sufoci.

Analizand aceste aspecte este foarte important sa investesti intr-un sistem de aer conditionat, insa o mai mare parte a timpului vei avea nevoie de un sistem de incalzire in pardoseala. De ce sa alegi o astfel de varianta? Ei bine, sunt foarte multe motive pentru care incalzirea in pardoseala este cea mai buna alegere.

Iti voi prezenta in continuare cateva exemple de avantaje ale sistemului de incalzire in pardoseala, ce te vor face sa intelegi de ce aceasta e cea mai buna solutie pentru casa ta. Sa vedem:

Caldura se distribuie uniform

Unul dintre principalele avantaje pe care le ofera un sistem de incalzire in pardoseala este cel ce tine de modul in care caldura se emana in spatiul respectiv. Spre deosebire de modalitatile clasice de incalzire (calorifer, soba) in care caldura trebuia sa se imprastie pe plan orizontal si de cele mai multe ori se concentra in zonele mai inalte ale camerei, o incalzire in pardoseala va fi uniform raspandita pe toata suprafata spatiului respectiv.

De asemenea, gradul de confort va fi si mai mult imbunatatit avand in vedere ca temperatura va fi mai ridicata la nivelul pardoselii, unde intra in contact cu picioarele – zona importanta pentru mentinerea unui confort termic.

In aceeasi ordine de idei, temperatura scade progresiv cu inaltimea, astfel incat in camera se va crea un mediu cat mai placut si in care te vei simti perfect.

Are un aspect mult mai placut

Avand in vedere ca intregul sistem de incalzire in pardoseala, exact asa cum arata si numele, va fi instalat in locul respectiv, vei uita de tot ceea ce inseamna tevi, calorifere, ceea ce nu doar ca ofera un spatiu in plus ce poate fi utilizat, dar lasa in urma si un aspect estetic deosebit de placut.

Asadar, pentru a te bucura de un design si un spatiu cat mai atragator, incalzirea in pardoseala este cea mai buna solutie pentru care poti opta.

Consumul este unul mai scazut

Eficienta este un alt aspect care vine in fata celor care opteaza pentru un astfel de sistem de incalzire. Plecand de la faptul ca acea caldura este distribuita in mod uniform in respectivul spatiu, creste si randamentul, nefiind nevoie sa fie setata o temperatura foarte ridicata pentru ca aceasta se resimte imediat.

Studiile arata ca in cazul unui sistem de incalzire in pardoseala consumul poate fi chiar si cu 20% mai redus fata de cunoscutele metode clasice de incalzire.

Dupa toate acestea, de ce ai alege altceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *