Viata la bloc- partea I

Toate persoanele care locuim la bloc probabil avem asa zisii vecini problema. Dar pentru ca trebuie sa convietuim cu totii mai ales ca locuim in aceeasi scara, uneori lasam de la noi si nu spunem lucrurile pe nume.

Dar uneori lucrurile scapa de sub control si atunci nu mai este cazul sa taci. Am sa vorbesc din proprie experienta. Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje plus mansarda. Si bineintels am si eu vecini buni dar si rai daca se poate spune asa. Locuiesc acolo inca de cand eram mica, deci am ajuns sa cunosc pe toate lumea.

Sa incepem cu acei vecini buni. Ei nu au nicio data treaba cu tine, sunt indiferenti la absolut orice, te saluta politicos si cam atat.

Dar sa vorbim putin despre acei vecini rai. Seful scarii este bineinteles raul intruchipat. Probabil de asta este si seful scarii. El este mereu pus pe cearta, nimic nu ii convine. Aveam in fata blocului acum ceva timp o bara de batut covoare, bineinteels a scos-o ca sa nu ii fie prafuita masina. Sa nu mai vorbesc de banci care chiar erau foarte bune. Unde sa stai daca nu pe o banca in fata blocului atunci cand esti obosita ? Nu el le-a scos, pentru ca nu dorea sa fie galagie. Considera el ca se aduna copii sau golanii cartierului cum se spune si astfel ii tulbura lui linistea.

Multi nu au fost de acord cu scoaterea bancilor dar pana la urma tot a facut ce a vrut el. Daca stam sa ne gandim sunt batrane care ar dori sa stea pe o banca afara si nu la geam. Astfel copii care sunt din alt bloc merg la alte blocuri cu banci. Frumos ce sa zic ? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca este insensibil in cazul animalelor. Nu de putine ori l-am surprins cum fugarea pisici si catei din fata blocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *