Viata la bloc- partea II

Si bineinteles nu evita sa le loveasca. Total fara inima. Ce poti sa mai ceri de la un asemenea om ? Aveam o pisica a unui prieten de al meu care locuia la scara alaturata. Si uneori venea pe la mine, mieuna pe la usa si ii dadeam drumul, ii dadeam ceva de mancare pentru ca imi era foarte draga.

Vai de saraca pisica daca se intalnea cu acest vecin, zbura de la patru. Nu iubeste deloc animalele si in plus le si maltrateaza. Ca sa nu ma spunem ca este deranjat de orice zgomot din orice apartament, asa ca nu ezita sa bata la usa omului daca este deranjat de ceva. In fine in concluzie un om foarte rau , si este bine sa te feresti de el atat cat poti.

A.. era sa uit un lucru destul de comic. Are o masina cred ca luata de vreun an. O tine in parcare nu merge absolut nicaieri cu ea dar o spala de doua ori pe zi. Cred ca e mai mult de expozitie.

O alta vecina care din nefericire sta langa mine a umplut tot holul plante si flori. Inteleg ca iubeste florile dar sa le tina in casa nu sa ocupe tot holul incat sa nu poti trece. Ce sa mai zic ca le uda de zece ori pe zi. Odata am dai si eu o mica petrecere si amenintari din partea ei, ca suna la politie ca aude sunete, ca muzica tare. Si asa mai departe, mi-a sunat parintii care erau intr-o excursie de relaxare. Bineinteels ea foarte buna prietena cu mama. Unii vecini chiar nu inteleg ca suntem tineri si avem si noi nevoie de distractie. Nu zic ca zilnic dar uneori chiar trebuie.

Ca sa nu mai zic de vecina barfitoare care cand aude ceva despre o familie zice la tot blocul. Ce sa mai spun fel si fel de vecini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *